Kosh Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Nu stiu cum a fost ca inca nu am "developat pozele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Ei, cum o fost? Poze? Ati inghetat bine? Poze aici : /index.php?/topic/732426-thassos-de-octomber/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Nu stiu cum a fost ca inca nu am "developat pozele" Chinezule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 In plus am jucat un joc nou : "uite Busa, nu e Busa". Pentru detalii suplimentare vorbiti cu Ianachim si Kosh Participant involuntar : Fox. P.S. Pacat ca nu am inregistrat audio povestirile / explicatiile ... ati fi fost pe jos de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Data viitoare nu mai lipsesc, imi fac tuning cu 6 cai frumosi inhamati la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Bravo baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2015 Autor Share Postat Octombrie 19, 2015 #4060231Salutare! Am nevoie de sustinere si sfaturi bune Posted by Kosh on 28 September 2015 - 02:05 PM in Incepatori Ordinea e cam asa: 1. carnet 2. echipament (cat se poate de complet) 3. motocicleta Nu lua moto inainte de primii pasi ca o sa fii tentat sa mergi cu ea si este posibil sa faci buba. Posibil, dar nu garantat." REPETA MI TE ROG PUNCTUL2...... dupa asta spuneti l singur in gand cand adormi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 #4060231Salutare! Am nevoie de sustinere si sfaturi bune Posted by Kosh on 28 September 2015 - 02:05 PM in Incepatori Ordinea e cam asa: 1. carnet 2. echipament (cat se poate de complet) 3. motocicleta Nu lua moto inainte de primii pasi ca o sa fii tentat sa mergi cu ea si este posibil sa faci buba. Posibil, dar nu garantat." REPETA MI TE ROG PUNCTUL2...... dupa asta spuneti l singur in gand cand adormi!!!! bai, iar a picat cineva cu tine? parca si la penultima tura a picat cineva cand te filma. nu zi ca acu iara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Corect insa eu nu sunt incepator si cred c-ai observat ieri la intoarcere. Ezitarile pe care le-am avut au fost din cauza ca nu cunosteam drumul si abia ce facusem pana in 600 de km cu autobuzul din dotare. Tavalirea usoara s-a intamplat din doua motive: 1. nu cunosteam drumul 2. incercam sa tin cat de cat pasul cu voi Daca aveam cisme nu era nici un stres. Bine, nici acum nu este caci daca eram incepator nu reuseam s-o franez de la ce viteza aveam pana sa "apara" giratoriul cu pricina. Dupa ce m-am tavalit, cred ca acolo jos a ramas si moralul, de aceea am mers asa prost sambata. M-a lovit la corason ... Si totusi, am prins ferryboat-ul asa cum ne planificasem pentru Sambata. Sa nu mai vorbim si cat de odihnit am fost, din nou... my mistake. Anyway, la intoarcere Duminica, daca nu era cu pana pe roata spate si nu trebuia sa ma tot opresc sa bag aer, cred ca ajungeam inainte de stiri acasa. Sper ca nu v-am incomodat/enervat prea tare. Eu sunt de parere ca Duminca mi-am spalat cat de cat rusinea Oricum, eu iti multumesc ptr rabdare si sfaturi atat moto cat si legate de haleala. Pentru mine a fost de senzatie, mai ales incidentul de la OMV-ul de la intrare in Stara Zagora, unde n-au vrut sa accepte euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 ce invataminte? spune-ne si noua ce invataminte ai tras. faptele care te-au condus la aceste invataminte nu trebuie sa le spui neaparat! Cred ca a invatat ca Busa nu e pentru haiduceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Nope... am plecat ne-echipat corespunzator ptr aceasta lungime de drum. Mi-am luat o tranta usoara unde daca aveam cizme nu ma zgârâiam deloc. Am scăpat doar cu niste zgârâieturi superficiale la glezna dreapta si cu orgoliu "lovit in aripa". Roscata e ok, doar parbriz spart si oglinda dreapta rupta din clema de prindere pe carena. Busa vireaza ca autocarul pe curbe stranse. La dus am mers prost de frica ei, mai ales dupa ce m-am insirat. La intoarcere am mers mult mai bine, chiar si cu pana pe spate. Dar mai bine va detaliaza colegii de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2015 Autor Share Postat Octombrie 20, 2015 Nope... am plecat ne-echipat corespunzator ptr aceasta lungime de drum. Mi-am luat o tranta usoara unde daca aveam cizme nu ma zgârâiam deloc. Am scăpat doar cu niste zgârâieturi superficiale la glezna dreapta si cu orgoliu "lovit in aripa". Roscata e ok, doar parbriz spart si oglinda dreapta rupta din clema de prindere pe carena. Busa vireaza ca autocarul pe curbe stranse. La dus am mers prost de frica ei, mai ales dupa ce m-am insirat. La intoarcere am mers mult mai bine, chiar si cu pana pe spate. Dar mai bine va detaliaza colegii de drum. - neverificarea tehnica a motocicletei inainte de a pleca - prima iesire cu mobra asta la un drum PREA LUNG - presiune scazuta pe anvelopa spate 0.9 fata de 2.8 - obosit - echipament neadecvat pt drumul lung - daca ploua jumatate de ora ... era o muratura pe mobra - daca stiam a are 600-1000 km pe aceea motocicleta nu l luam bine este sa invete din asta si ca avut noroc ca a scapat doar cu atat eu daca am vazut la profil busa" chiar mi am zis MAMA CE O SA MA ALERGE ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Capu' sus man, nu are ce cauta orgoliul acolo. Oricui i se poate intampla, important e sa intelegi ce s-a intamplat, sa fii fericit ca nu a fost grav si sa mergi inainte cu invataturile dupa tine. Bravos pentru tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Multumesc... m-am simtit cam jenat ca puii mei, incurcam lumea dornica de plimbare... era cat p'aci sa le stric ziua la toti. Plus oftica ca am dat cu "fata" de pamant. Cu echipamentul sumar nu incurcam pe nimeni dar cu stilul de mers ezitant... e nasol, ca deh, oamenii si-au facut un program si puii mei, eu ma tin de cascadorii... Bine ca Duminica mi-am mai revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate