bursyllac Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salut. Un coleg de munca ar vrea sa inceapa scoala de soferi moto. Cea mai importanta intrebare: Mai are sanse sa obtina permisul anul asta? - Stie cineva pana cand se organizeaza examene? Apoi: recomandari de scoli? De preferat o scoala care sa nu il invete strict cum sa obtina permisul si atat. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Motolouis. Au cea mai mare rata de promovabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedro.k Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salut. Eu sunt cu categoria in buzunar de cca 10 zile.... Scoala dureaza minim o luna, iar perioada de examinare o stabileste politia (cel putin din cate stiu eu). Daca vremea va fi rea, atunci sesiunea de examinare se declara inchisa pana in primavara.... Probabil ca nu o sa apuce sa dea examen anul acesta. eu am facut la louis, si sunt multumit de ce am invatat acolo (desi CLAR! e loc de mult mai multe) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rătan Radu Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 totul tine de vreme , daca are noroc poate reuseste anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Pe mine m-au programat la traseu la 3 saptamani dupa ce am dat sala. Pe 14 octombrie am poligon + traseu. Recomand Autogeneral, pret ok, instructor ok, cursurile prectice se fac in poligon la ilioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 Multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Eu am facut scoala la Teo si sunt foarte multumita. Si pe mine m-au programat la poligon + traseu la 3 saptamani dupa ce am luat sala. Fata de louis nu au motociclete atat de noi si ok, insa nu a fost asta un criteriu pentru mine... Editat Octombrie 7, 2015 de Husqvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Wunderbar Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Eu am facut scoala la Teo si sunt foarte multumita. Si pe mine m-au programat la poligon + traseu la 3 saptamani dupa ce am luat sala. Fata de louis nu au motociclete atat de noi si ok, insa nu a fost asta un criteriu pentru mine... Si eu tot la Teo am facut scoala.. Cred ca daca se grabeste umpic, are timp sa dea si examenul anul asta.. Husqvy , cu cine ai facut orele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Cu Alex. Oricum, dureaza cel putin o luna scoala, altfel nu iti inchid dosarul. Si important e sa iei din prima, nu sa dureze cat mai putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate