Tigly Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Nu stiu cum e in Romanika dar la Moscova e deja vremea de stat la gura sobei, spus povesti si editat video-uri. Asa ca incep cu video-ul ca teaser pentru povestirea care va veni mai incolo. Cand da zapada si ies deja ursii pe strada la Moscova. Ce, nu stiati?! Mongolia 2015 Iar am uitat cum se face "embedding"-ul video-ului in post. Help! Editat Octombrie 28, 2015 de Tigly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 aproape și pe la noi se instalează frigu și la noi în brasov de exemplu doar vara coboară urșii. frumoase peisaje să tot arzi gazul. așteptăm și alte filmări.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 (editat) copiezi direct linkul din url si dai paste..simplu! Frumoasa tura..astept continuarea..m-am abonat la topic! Editat Octombrie 28, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Ce peisaje,pff,super... Rock on man,rock on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Ce bine suna Ego Fall, rusa lui Max si evacuarea 690-ului . Abonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Am mai vazut filmuletul undeva anul asta, varianta lunga, mi-a placut si coloana sonora, bestiala formatia... Deci ai fost de 2 ori in Mongolia, odata cu Ionut si acum ? Probleme cu 690-urile? Antologic mersul pe o roata pe podul Vitim aveti singe in instalatie! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 asteptam povestea sunt convins ca va fi la fel de interesanta ca precedenta abonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Octombrie 31, 2015 Autor Share Postat Octombrie 31, 2015 Multumesc moderatorului (?) care a sters ultimele posturi de pe topicul asta. » Post actualizat in 31 Oct 2015 14:54 Chiar nu aveam nevoie de comentarii patriotard-retarde in momentul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate