ianachim Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 sambata arata vreme mai buna ca duminica asa ca pe la 08.30 plec spre ploiesti bv sighisoara si retur nu e cald dar nici FRIG! arata soare dar nu l garantez! nu merg nici incet dar nici sa rup" aderenta! intoarcerea va fi cu siguranta pe intuneric cam juma' din drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Asfalt uscat si atentie maxima pe Valea Bogatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2015 Asfalt uscat si atentie maxima pe Valea Bogatii. multam da ... mai circula vitezanele pe vremea asta pe vale'???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Nu stiu daca mai sunt, dar la fiecare drum pe acolo m-am intalnit cu bizoni pe 4 roti de mi-a inghetat singele in vine. La astia sa ai grija. Mai ales ca trebuie sa fie frunze multe si posibil zone cu umezeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Pai daca nu garantezi soare de ce inviti oameni la plimbare? Ce ,toti au gs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Pai daca nu garantezi soare de ce inviti oameni la plimbare? Ce ,toti au gs? Dar ce au celelalte motociclete? Sunt pe celule fotovoltaice si nu merg decat pe 30 de grade afara si soare stralucitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 Avand in vedere ceata de pe bucuresti rog chinezarii' cu fotovoltaice sa si intoarca cu.rul pe partea cealata in pat si sa continue manifestatia din piata universitatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negryzeu Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 La Brasov este senin, fara urme de ceata ! Asfalt uscat ! Temperatura peste noapte a fost negativa, atentie sportia pe Bogata cum spunea colegu, Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Plimbare placuta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Ianachim, sa pui te rog câteva poze sa ne bucuram si noi ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 Ianachim, sa pui te rog câteva poze sa ne bucuram si noi ochii ! Ianachim, sa pui te rog câteva poze sa ne bucuram si noi ochii !pana la comarnic ceatacampina 2.5 grade timisul de sus 9 grade si SOAREEEEE poze mai putine ca am iesit sa ma dau fara aparat. opresc doar sa alimentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 La 9 grade mergi cu "braincap"ul ?! Integrala la ce temperatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 Superb drumul din bv pana la sighisoara uscat liber si mult FAN am bagat padurea bogata de 3 ori la cum taie baietii prin zona la primavara va fi PADUREA SARACA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Avand in vedere ceata de pe bucuresti rog chinezarii' cu fotovoltaice sa si intoarca cu.rul pe partea cealata in pat si sa continue manifestatia din piata universitatii... S ar putea sa fi inteles eu gresit, dar daca nu erai arogant, iti uram drum bun. Din ce am inteles eu si sper sa nu fi inteles gresit, esti un alt tembel basinist ptr care forumul asta inseamna refulare si atat. Du te cu patriarhul pe rezervor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) #2 Silver Arrow Incepator Membru 279 posts Gender:Male Moto: BMW R1200RT Numar: B 237 UTU Posted Today, 12:40 AM Asfalt uscat si atentie maxima pe Valea Bogatii. Like This Quote MultiQuote Report Bai frate da ce gura "imputita" ai avut..... mi a zburat" 100 ron la o depasire pe linei continua chiar la ultimile viraje pe retur in padurea masii Editat Noiembrie 7, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 stiam eu ca MILITIA E CU NOI...) vegheaza,ne supravegheaza,ne apara si ne protejeaza! la cat mai multe sute de mii km strabaturi pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2015 jaful de lemn din Padurea BOGATA in 4 minute filmate numarati cate locatii de taiere a lemnului sunt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Cand mergi pe 2 roti trebuie sa fii atent sa poti evita orice pericol. N-ai fost atent si Pericolul te-a vazut si te-a amendat. Ca sa ma spal de pacate fac cinste cu 3 ture de mici si bere la Sandu Cocosatu'. Cate una pentru fiecare tura a ta prin padurea masii (viitoarea poiana masii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate