m4v3rick Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Primele 2 weekenduri din Noiembrie, toamna promitatoare, un sigur impediment, hai 2... asigurarea la SV s-a dus (iar pretul s-a triplat), b. GTurile de pe GT, mai ales fatza, s-a transformat in slick Weekend 1 - La Nord de Kronstadt pe drumuri secundare... Weekend 2(azi) - la Sud de Kronstadt Always on the road! p.s. ceva imi spune ca anul asta o sa iau vacanta ceva mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Superbe poze....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Ultimul cadru e genial. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Toate sunt faine, denota oarece pricepere in ale foto. Mie imi plac si prima (ar fi fost minunat daca n-ar aparea si blitz-ul de pa marginea soselei - cred ca a fost o scapare, sau nu, se anula umbra copacului, cerem explicatii !), cat si a doua. Mai rar asa poze. Bravo ! Editat Noiembrie 7, 2015 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2015 multam, ce pot sa zic, imi place sa capturez fotoni, dar nu-s organizat s-au scolit in vre-un fel; iar de cele mai multe ori cand ies cu "animalele" la plimbare imi iau si aparatul cu mine, daca nu, sigur am telefonul (poza numaru 2 e facuta cu 1020 de la nokia) si cand vad un loc fain, opresc si incerc sa capturez cat mai bine momentu'. Despre cadrul cu blitzu'; pur si simplu mi-a placut - incercam sa luminez un pic motorul, iar soseaua era destul de tranzitata si n-am stat sa caut un loc unde as putea a ascund blitzu - lumina Soarelui care se zarea prin copac. O idee pe aceeasi tema e asta, asa mai artistica si fara blitz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 cum adica s-a triplat asigurarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 asigurarea la SV s-a dus (iar pretul s-a triplat) CE ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2015 Then (adica 5.5.2015) Now (adica azi) dupa 6 luni asigurarea avuta a fost la euroins, acum tot acolo, tot pe 6 luni e FIX de 3 ori mai mult... avand in vedere ca pe aici sta deja sa ninga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) aha, acum e in limitele normale. eu comparam fara sa vreau cu o alta cilindree. am facut si eu o simulare la mine (imi expira pe 30.12) si e aproape dubla pt la anul. B11!!! ie-te cine a fost cuminte Editat Noiembrie 8, 2015 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate