pisoiu Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Salut, Am o roata fata care a fost lovita destul de tare. Janta e construita din 3 bucati, sectiunea centrala in care e butucul iar pe ea sunt prinse in lateral cele 2 inele de sustinere a anvelopei. Cele 2 inele au fost indoite mult prea tare pentru a fi reparate, asa ca le-am demontat, aruncat si am comandat altele noi noute. Problema este ca sectiunea centrala a ramas cu o bataie laterala de cativa milimetri de la impact (nu e vizibila decat cand invarti roata), si as vrea sa o indrept, dar nu stiu unde. Puteti sa imi recomandati un service bun pentru asta in Cluj? Pe langa operatiunea de indreptare, va trebui sa polishez sectiunea centrala, ca arata ca naiba iar inelele laterale sunt noi, oglinda. Se poate o recomandare si pentru asta? Am atasat o poza cu sectiunea centrala si una cu unul din cele 2 inele laterale. Multumesc mult. Editat Decembrie 1, 2015 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Daca bataia piesei nu-i prea mare, poti merge la un strungar si sa-i ceri sa-ti ia pe strung fata dreapta pe ambele parti (repet, daca bataia nu-i prea mare!)...si totodata poate sa-ti si slefuiasca pe strung piesa dupa operatiunea de indreptare. Asta o poate face cam orice strungar dotat cu un strung chiar si de amator. Atentie dupa aceea, cind vei monta spitele la loc, fiindca daca nu te pricepi, poti sa scoti o roata "patrata", inutilizabila! La centraj chiar ai nevoie de cineva care se pricepe. Editat Decembrie 1, 2015 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 (editat) janta din ce vad nu are spite, este asemenatoare jantelor auto cu design "3-piece", deci nu prea ai cum sa o centrezi Editat Decembrie 1, 2015 de DanKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Pe plevnei spre capat aproape de calea ferata pe dreapta cum vi ndinspre centru este o vulcanizare care are si indreptat jenți. » Post actualizat in 01 Dec 2015 16:44 Io acolo am indreptat o roata de Harlei ,roata din aliaj fara spițe turnata ,baieți sunt ok si prețurile pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Decembrie 1, 2015 Autor Share Postat Decembrie 1, 2015 Multumesc pentru raspunsuri. Ivan, cum zicea si colegul Dan, nu cred ca am ce centra, inelele alea laterale se monteaza la fix peste sectiunea centrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate