masterthor Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Pentru ca doar acum am reusit si eu sa editez o mica parte din "datoria" filmata in ultima perioada, impart cu voi ceva amintiri frumoase de asta vara, ultima tura cu GS-ul inainte sa-mi iau V-Strom-ul. Am participat la intalnirea ciclism.ro de pe TransFagarasan, insa am trisat si am luat motorul in locul bicicletei. Povestea in videoclipul de mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Superb videoclipul.Spor la cat mai multe iesiri Abia astept si eu anul viitor sa fac cateva ture lungi prin Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essie Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Superb! Videoclipurile astea si putina surubareala (pt cine are conditii de garaj), te ajuta sa treci mult mau usor peste sezonul asta greu de 3-4 luni geroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Superba editarea si tura. La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Foarte frumos, Thor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate