LaurAlex Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Salut, am nevoie de un o ring pentru chiloasa cu dimensiunile 76x2.. Am cautat in toate magazinele si nu am gasit dimensiunea asta.. Unde as putea gasi..? a mea e uzata si imi baga compresia in radiator si imi da apa afara. » Post actualizat in 17 Dec 2015 09:17chiuloasa* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Incearca la magazine care vand rulmenti si simeringuri - util ar fi sa il iei si pe ala uzat cu tine sa vada eventual ce material este. Exista si posibiliatea de a il face dintr-un o-ring mai mare, prin taiere si relipire cu adeziv special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Decembrie 17, 2015 Autor Share Postat Decembrie 17, 2015 Merci mult.. am facut comanda la un magazin unde se vand rulmenti si semeringuri.. pe maine le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 chiulasa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 chiulasa?! Mă întreb de ce unii (majoritatea?) scriu chiuloasă dar citesc chiulasă. Păcat că nu se întreabă și ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate