LaurAlex Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Salut, am un motor de 250 2T si de la magnetou vin 3 fire, 2galbene si unul rosu, de la unu galben vin 3 papuci. Releul are 4 papuci. Daca ma poate ajuta cineva sa imi zica cum il leg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 O poza ar fi mai buna de cat o descriere in text. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 de la magnetou de obicei vin 3 fire galbene. alea poti sa le legi cum vrei tu pe celelalte fire galbene Apoi iesirile sunt fie 2 fie 4 fire...sunt perechi 2 cate 2 plus si minus. Te obicei maro e masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Decembrie 24, 2015 Autor Share Postat Decembrie 24, 2015 Am reusitsa il leg dar mai e o problema... La relanti farul vede foarte slab, aproape ca nu vede deloc, daca il accelerez vede perfect, daca il accelerez la maxim, iar scade si vede ca la relanti.. din ce cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Sigur schema de conexiuni aplicata este corecta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate