kelshak Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Dragi prieteni, daca nu aveti inca planuri de 1 mai, va invit alaturi de mine si de 1001adventures.ro, intr-o aventura unica! O cursa de ricse motorizate pe coasta de vest a Indiei. Opt zile intense de cursa, apoi cateva zile de relaxare la plaja.Ca sa va faceti o idee, va atasez un filmulet de prezentare: Detaliile concrete si complete le gasiti aici:http://issuu.com/1001adventures/docs/2016_05_tuktuk P.S. e obligatoriu permisul de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 foarte tare... dar si costisitoare "vacanta"... Oricum cine isi permite cred ca nu o sa regrete niciun moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2016 Brosura si in romana aici: www.issuu.com/1001adventures/docs/2016_05_tuktuk_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Oricum cine isi permite cred ca nu o sa regrete niciun moment daaaaa cine are timp liber 2 saptamani si banii necesari, nu ar trebui sa rateze asa ceva! lifetime experience! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Ce tare, chiar cautam asa ceva. Not. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Nu ratati ocazia, este un fel de Isle of Man, dar indian style. ) Editat Ianuarie 27, 2016 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Inca un filmulet de atmosfera cu India vazuta in goana Tuk-Tuk-ului: https://www.youtube.com/watch?v=ubV0LYc8gvs Eu zic ca daca aveti timpul si posibilitatea, ar fi mare pacat sa ratati chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 1. Inca un filmulet de atmosfera cu India vazuta in goana Tuk-Tuk-ului: 2. Eu zic ca daca aveti timpul si posibilitatea, ar fi mare pacat sa ratati chestia asta. 1. misto si foarte interesant! 2. stii tu cum e, unii au timp si nu au bani, altii ar avea banii necesari dar nu le permite timpul.... cam putini sunt care au si timp si bani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 1. misto si foarte interesant! 2. stii tu cum e, unii au timp si nu au bani, altii ar avea banii necesari dar nu le permite timpul.... cam putini sunt care au si timp si bani..... Adevarat graiesti... Filmuletul e mai sus e demential... Nu stiu cati dintre noi, muritorii de rand, au ocazia sa experimenteze asa ceva, sa cunoasca alte culturi... Frumos, n-am ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate