freedomfighter Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 » Post actualizat in 29 Jan 2016 10:05 Si aici plecarea - domnul @FreedomFighter ce nu s-a lasat pana nu mi-a prins si mobra de remorca. Thanks man! Vai de mine Andi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Si aici plecarea - domnul @FreedomFighter ce nu s-a lasat pana nu mi-a prins si mobra de remorca. apoi sa fie sigur ca pleci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 apoi sa fie sigur ca pleci A vazut ca aveam doua maini stangi, eu daca bat de 5 ori un cui in perete, de 6 imi nimeresc degetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Viata lunga si frumoasa pe doua roti, impreuna cu partenera. Cochetez cu ideea cumpararii unui 1200gs sau gsa. M-ai alarmat putin in legatura cu BMW Buc. S-ar putea sa-ti cer remorca imprumut prin Iunie-Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Felicitari, f frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate