Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Cross enduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 )))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 )))))) M am dat pe subiecte mai puțin "hot" cum m i s a atras atenția... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Am observat inclusiv avatarul. Frumos, elegant, cat de cat pe motor. ) Iarna'i grea omatu'i mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Poi nu i cât de cât e pe mobra direct cu ghiozdănelul pe spate )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Seba Reloaded eu votez la 4-stroke Editat Ianuarie 31, 2016 de apriliacluj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Seba Reloaded eu votez la 4-stroke Dacă ai Hayabusa...cred și eu» Post actualizat in 31 Jan 2016 17:38 La pârâitoarele astea 2 timpi contează mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Poza aia ce vrea sa arate , un cocalar in padure? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Poza aia ce vrea sa arate , un cocalar in padure? Dacă ai ceva de comentat despre subiect bine...dacă nu, Editat Ianuarie 31, 2016 de ZIDU' jigniri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Ha ha ha ! Dude asta nu gay bar , chiar asa de fata cu lumea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Ha ha ha ! Dude asta nu gay bar , chiar asa de fata cu lumea? Nu te mai flata singur nu toți avem orientăriletale bai cocomoto! ) Suntem amândoi din Buc dacă ai obiecții mi ar place să te cunosc personal sa-ti explic vreo două. Ce zici...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 O stralucita adaugare la peisajul bucurestean . Tare in gura , amenintator dar nu foarte inteligent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 O stralucita adaugare la peisajul bucurestean . Tare in gura , amenintator dar nu foarte inteligent. Ești ori prost ori te ai speriat ca o fetitza. Tu ești ală tare în gură prietene. Eu am dat o soluție și din moment ce ai boală pe mn îți ofer o modalitate să te răzbuni sau cn știe ce frustrări ai în cap. Eu nu t-i am vorbit urât în mod direct, tu o faci la adresa mea. Dacă ești biker adevărat și ai ceva să îmi spui eu zic să ne spunem în particular nu aici pe forum. Am zis săfiu decent, am pus o iîntrebare, 2 stroke vs 4 stroke...tu ai comentarii de adăugat și începem să ne aruncăm cu rahat în ochi degeaba. Așa nu e frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Dude , esti plictisitor de previzibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Dude...vezi-ti de viața ta, dude Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Seba - foloseste functia de cautare a forumului - este un subiect extrem de discutat, cu multe date exacte despre diverse modele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Barlutiu Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Seba - foloseste functia de cautare a forumului - este un subiect extrem de discutat, cu multe date exacte despre diverse modele Ok sorry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate