Jump to content

Largire pantaloni piele

Emotion
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, sunt curios daca pot largi in talie niste pantaloni de piele. Costumul e din doua piese ce se prind cu fermuar intre ele dar acesta este ondulat (cred ca imi permite sa ii largesc cu 1-2-3 cm exact cat mi-ar trebui) ... Deci, am vreo sansa sa scot vreo 2-3 cm ? ... De slabit nu se pune problema ca siasa am 55 kg =)). Daca stiti si un atelier ceva in iasi unde se poate face, raman recunoscator si dator cu cateva beri la primavara.

Sau mai bine trage o fuga pe la mine si iti iei pantaloni noi, pe probate.

On-Topic: Daca vrei sa ii largesti la bata, cam mici sansele, dar daca totusi esti insistent in a ii modifica, ne auzim la un telefon si te pun in contact cu un client care si-a prelungit pantalonii luati de la mine.

Tel: 0748222134

Sau mai bine trage o fuga pe la mine si iti iei pantaloni noi, pe probate.

On-Topic: Daca vrei sa ii largesti la bata, cam mici sansele, dar daca totusi esti insistent in a ii modifica, ne auzim la un telefon si te pun in contact cu un client care si-a prelungit pantalonii luati de la mine.

Tel: 0748222134

nu mi-as lua alti pantaloni deoarece e costum , se prind cu fermuar intre ele ... daca schimb pantalonii geaca se va ridica ... asta e ... data viitoare iau doar combinezoane, dar asa ca idee ... pe unde te gasesc ? :P

Mircea cel Batran.

Pantalonii care ii am la vanzare au fermoar pentru prinderea de geaca, si nici nu te oblig sa ii cumperi daca nu esti convins ;) .

Daca te hotarasti, ne auzim la un telefon