Emotion Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Salut baieti, sunt curios daca pot largi in talie niste pantaloni de piele. Costumul e din doua piese ce se prind cu fermuar intre ele dar acesta este ondulat (cred ca imi permite sa ii largesc cu 1-2-3 cm exact cat mi-ar trebui) ... Deci, am vreo sansa sa scot vreo 2-3 cm ? ... De slabit nu se pune problema ca siasa am 55 kg =)). Daca stiti si un atelier ceva in iasi unde se poate face, raman recunoscator si dator cu cateva beri la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin-Dorian Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 (editat) Nu vrei o pereche noua de alpinestars missle 54? ....port 52 acum Invatatura de minte...iti iei echipament,lasi slabitul Editat Februarie 3, 2016 de Costin-Dorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emotion Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 ms mult de oferta, 54 mi-ar fi cam mare ... oricum deocamdata nu e o urgenta echipamentul ... dar vroiam sa stiu daca pot face ceva cu acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Sau mai bine trage o fuga pe la mine si iti iei pantaloni noi, pe probate. On-Topic: Daca vrei sa ii largesti la bata, cam mici sansele, dar daca totusi esti insistent in a ii modifica, ne auzim la un telefon si te pun in contact cu un client care si-a prelungit pantalonii luati de la mine. Tel: 0748222134 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emotion Postat Februarie 4, 2016 Autor Share Postat Februarie 4, 2016 Sau mai bine trage o fuga pe la mine si iti iei pantaloni noi, pe probate. On-Topic: Daca vrei sa ii largesti la bata, cam mici sansele, dar daca totusi esti insistent in a ii modifica, ne auzim la un telefon si te pun in contact cu un client care si-a prelungit pantalonii luati de la mine. Tel: 0748222134 nu mi-as lua alti pantaloni deoarece e costum , se prind cu fermuar intre ele ... daca schimb pantalonii geaca se va ridica ... asta e ... data viitoare iau doar combinezoane, dar asa ca idee ... pe unde te gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Mircea cel Batran. Pantalonii care ii am la vanzare au fermoar pentru prinderea de geaca, si nici nu te oblig sa ii cumperi daca nu esti convins . Daca te hotarasti, ne auzim la un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate