gabyshor Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 E frumos pe oriunde! Acum 2 ani am venit în concediu cu un Pan European, alta barca neindicata piloților de România,și m-am distrat copios 3 săptămâni. Am fost chiar și pe Cheia, de 2 ori și pot spune ca m-am distrat. Nu exista " nu e buna pentru Romania" Merci,sper sa se umfle contul mai repede! )) ba exista ) eu zic de calitatea drumurilor. tu stii zona aia de la bicaz spre brosteni, un drum superb, dar un chin, daca nu ai enduro touring... sunt curios cum se descurca asta pe acolo. si curios de frane, la cata balena e, fara abs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2016 Autor Share Postat Februarie 13, 2016 (editat) Gabi, eu planific oricum orice drum. Nici aici nu sunt numai drumuri ca in palma. Daca m-as nimeri cu balena pe drumul ala, as merge incet sau as face cale intoarsa. Spre norocul nostru insa, inca sunt suficiente rute ocolitoare, adesea mult mai frumoase » Post actualizat in 15 Feb 2016 17:03 Azi am ieșit un pic la aer. Am montat un capac cumpărat săptămână trecuta și am probat luminile spate. Încă aștept cele 10 grade ca sa ieșim. Editat Februarie 15, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate