MotoRocker Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Si inca unul! )IMG_20160303_212212.jpg pontonul ala are gresita spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Gixu si Balauronul, lucrarile voastre sunt infiorator de nasoale. Daca vreti sa progresati un pic, puneti mana pe o carte, mergeti si voi la niste cursuri, vizitati niste galerii. Avand in vedere ca sunt doar hobby, viziunea e relativa. In plus, asteptam si cateva poze cu lucrarile tale » Post actualizat in 22 Mar 2016 16:38 pontonul ala are gresita spor la treaba! Nu ma lasa sa deschid clipul, sunt in tara gresita ) » Post actualizat in 22 Mar 2016 16:42 Pana una-alta,gunoaiele cu numarul 11, 12 si 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 despre perspectiva era clipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Fiind hobby e de inteles, iar eu va incurajez sa continuati. Placut felul in care ai facut coroana copacului si norii din Lanul de grau, la fel si ideea din tabloul cu Visuri. (Scuza-mi parerile nefavorabile de mai sus, dar in domeniul asta e bine sa auzi pareri sincere, asa poti schimba ceva. Asa ca poti tine cont sau nu de parerea mea. Pana la urma eu sunt un personaj anonim de pe net, si nu Arbitrul Elegantei, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 acrilic pe panza 45 x 60 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate