Dragomir Ionut Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Povestea e deja clasica si v-as ruga sa intelegeti ca mi-am facut deja destula autocritica . Am vandut un autoturism care a fost revandut probabil de mai multe ori si cumva acesta a ajuns in Rimnicu-Vilcea. Cel putin asa presupun din anumite informatii pe care le-am obtinut. V-as ruga pe cei din aceasta zona sa ma anuntati in situatia in care observati auto in cauza , macar sa stiu zona sau cartierul prin care umbla sau stationeaza. E un pic de " cauta acul in carul cu fan " dar imi incerc si eu norocul. Autoturismul este un bmw albastru inchis (pisicuta) in 4 usi cu nr BZ22ARI . Multumesc pt intelegere. Pot fi contactat si la nr. 0734778822. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Sa te rogi sa nu fi mers fara Rovinieta, gresala asta a focut-o si tatal mei si inca primeste amenzi dupa 3 ani de la vanzare(desi masina a fost radiata de anul trecut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 nu stiu,dar incearca si pe facebook la grupul BMW Romania E30 E36 E46 E90 E34 E39 E60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Povestea e deja clasica bla bla bla Nu pot decît să mă bucur de necazul altuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) In baza actelor de vanzare/cumparare se poate da o declaratie si la politie in care se mentioneaza ca autoturismul a fost instrainat. In acest fel toate amenzile sunt redirectionate catre noul proprietar. In mod normal Circa Financiara ar trebui sa comunice cu Politia in astfel de cazuri dar in Romania in 2016 bazele de date comune/legate sunt inca ceva SF Oricum, orice amanda primita dupa data contractului de vanzare/cumparare poate fi atacata in instanta. Pana la urma nu dai nici un ban dar pierzi timp prin tribunale si judecatorii. Bafta! P.S: daca autoturismul a fost "vandut" (fara acte) si nu i se mai poate gasi urma se poate da o declaratie pe proprie raspundere la Circa Financiara cum ca nu mai exista/ nu mai este in posesia proprietarului. In acest fel se scapa de o povara la impozit. Eu am procedat in acest fel cu o Dacie foarte veche pe care am mostenit-o. Nu aveam cum sa o gasesc vreodata si verificand pe CEDAM am realizat ca nu mai are RCA de ani de zile. Fiind probabil de mult fier vechi am mers la Finante si am scapat de ea. Editat Februarie 10, 2016 de Dan.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Povestea e deja clasica si v-as ruga sa intelegeti ca mi-am facut deja destula autocritica . Am vandut un autoturism care a fost revandut probabil de mai multe ori si cumva acesta a ajuns in Rimnicu-Vilcea. Cel putin asa presupun din anumite informatii pe care le-am obtinut. V-as ruga pe cei din aceasta zona sa ma anuntati in situatia in care observati auto in cauza , macar sa stiu zona sau cartierul prin care umbla sau stationeaza. E un pic de " cauta acul in carul cu fan " dar imi incerc si eu norocul. Autoturismul este un bmw albastru inchis (pisicuta) in 4 usi cu nr BZ22ARI . Multumesc pt intelegere. Pot fi contactat si la nr. 0734778822. Fiind posesor si fan BMW te sfatuiesc sa iti incerci norocul pe facebook ! Sunt diferite grupuri BMW din toata tara unde cineva trebuie sa stie despre masina ta ! Indicat ar fi sa intrii in ggrupul BMW E36 Bazar -- Romania si Zona tehnica BMW E36 ! Sunt doua cele mai renumite "cluburi" si este imposibil ca cineva de acolo sa nu stie despre fosta ta jucarie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate