Fiziflash Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Mi-am achizitionat un cauciuc nou pentru roata fata, si caut un service unde sa poata fi schimbat si echilibrat. Am rugamintea sa imi recomandati pe cineva care are aparat de echilibrat oriunde in judetele Suceava, Botosani, Neamt, Bacau sau Iasi. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 La Bacău, la Roatanel,la iesire spre Adjud. Trebuie sa mergi cu roata desfăcută,ca nu se baga la dat jos roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Mergi la orice vulcanizare auto si ti-o schimba. Legat de echilibrat, e posibil sa nu ai neaparat nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 Pai ca sa aflu daca e nevoie sau nu de echilibrat trebuie pus pe aparatul de echilibrat. Avand in vedere ca stabilitatea si siguranta motocicletei depind si de acest aspect, prefer sa fac "cum scrie la carte". Am sa il caut pe baiatul din Bacau si sper sa rezolv cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Ciornei Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Suceava Railex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Am fost astazi la Railex insa doar schimba cauciucul, nu au aparat pentru echilibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 (editat) Am fost astazi la Railex insa doar schimba cauciucul, nu au aparat pentru echilibrat cumperi plumbi si sprijini axul (cat ma orizontal posibil) pe 2 caramizi. Daca ai rabdare, plumbi potriviti si faci ca ala nu ai probleme . Daca tot nu au aparatul ala puteau sa iti zica aia la vulcanizare de metoda clasica. Aparatele pt auto daca au functie si pt moto le trebuie adaptori , ceva piulite conice care se centreaza pe rulmentii rotii Iata si varianta "in graba" : Editat Februarie 18, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Februarie 18, 2016 Autor Share Postat Februarie 18, 2016 Pare foarte simpla metoda! Voi cumpara plumbi si apoi voi schimba anvelopa la railex urmand sa o echilibrez eu. Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate