magarusulmarius Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mihai, scoate repede motoreta si fa o tura scurta ca ai intrat in sevraj noi te stim ca ai un temperament mai vulcanic (si iti trece repede), dar vezi ca faci victime din cauza asta, doua bucati pana acum : Ianachim si Manuel sunt convins ca nimeni nu se supara din discutii d astea in privat,la o bere, dar intr-un spatiu public este altceva imi plac fazele alea din parc, unde copiii intreaba *Vrei sa fii prietena mea ?* iar dupa ce se joaca 15 min se despart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Pai eu am crezut ca nu este nici un dubiu ca ce am scris a fost la misto. Dar se pare ca a fi subtil poate fi interpretat si altfel.Voi nu v-ati prins ca este gluma.Undele gsm pot afecta capul. Imi amintesc doar cum ne "enerva" Mihai prin statie apoi zicea ca-si baga lupa si nu ne mai asculta,...cica inchidea statia,...Sanchi,..el tacea si asculta ce vorbim noi...cale de vreo 200 de km. Mare pisicher ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Imi amintesc doar cum ne "enerva" Mihai prin statie apoi zicea ca-si baga lupa si nu ne mai asculta,...cica inchidea statia,...Sanchi,..el tacea si asculta ce vorbim noi...cale de vreo 200 de km. Mare pisicher ! Iuliane, haide bre cu noi! S-ar putea sa vina si delta X. Daca vii si tu, il bagam pe T Varadero la mijloc ca sa-i iasa mistoul din el. Si mi-a spus ca daca vii, te pupa pe b...! La fel ca si pe mine, pe Bogdan si pe Manuel. Eu sunt hotarat sa iau un ruj cu mine ca sa pastrez amprenta ca dovada! ha..ha...ha... » Post actualizat in 01 Mar 2016 12:21 vezi poza patru unde sunt o gramada de dosuri musulmane pt. Mihai! » Post actualizat in 01 Mar 2016 12:22 Iuliane, haide bre cu noi! S-ar putea sa vina si delta X. Daca vii si tu, il bagam pe T Varadero la mijloc ca sa-i iasa mistoul din el. Si mi-a spus ca daca vii, te pupa pe b...! La fel ca si pe mine, pe Bogdan si pe Manuel. Eu sunt hotarat sa iau un ruj cu mine ca sa pastrez amprenta ca dovada! ha..ha...ha... » Post actualizat in 01 Mar 2016 12:21 vezi poza patru unde sunt o gramada de dosuri musulmane pt. Mihai! ...restul de poze sunt cu tine ca sa ti se faca dor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Mihai, eu am crezut ca e pe bune ce ai scris, am cazut in capcana ruj, pupaturi,,,asta-i tura de poponari ? imi amintesc acum cativa ani eram intr-o benzinarie , mergeam catre vama veche, eram multi motociclisti adunati, numai masculi,,,si trecea un moshulica si intreaba zambind , admirativ: - Dar unde-s fetele mai baieti ? iar Iulian zice - Noi suntem homosexuali . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Sunt curios ce raspunde Mihai, pentru ca acum sta pe topic ca "guest", nesemnat! Studiaza toata treaba in mod securistic. » Post actualizat in 01 Mar 2016 12:48Sa va mai pun niste poze din 2010: » Post actualizat in 01 Mar 2016 12:51...si unele de suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 1, 2016 Autor Share Postat Martie 1, 2016 Vreau mai repede in Turcia.Si daca vine Bogdan,Iulian, Manuel si Marius promit ca o sa incep sa cred in barbosu.Nu-i asa domnu Dans si domnu Adiknox ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 O amintire din copac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 1, 2016 Autor Share Postat Martie 1, 2016 Sper sa se inteleaga ca grupul este deschis si asteptam noi participanti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Sunt curios ce raspunde Mihai, pentru ca acum sta pe topic ca "guest", nesemnat! Studiaza toata treaba in mod securistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 asta cu albastru e Mihai! dar cine ala galben cu biciu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Salut! M-as alatura si eu grupului daca este permis Si daca ne vom intelege bine cred ca va onorez cu prezenta si la tura in Alpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 Motanul 12: dupa cum am spus lista este deschisa.Din ce imi aduc eu aminte , ai mai avut o tentativa de participare la o alta excursie sau ma insel ???? Dar nu este nici o problema tu doar onoreaza-ne, onoreaza-ne, onoreaza-ne !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Da, am mai avut o tentativa, de data asta poate iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Mihai, daca imi promiti ca in Denizli ii cautam pe prietenii nostri politisti, sa mai facem schimb de motoare si pe doctorul neurolog care a stat in coma dupa accidetul cu Hayabusa, ma bag HAHAHA, cam multe conditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 pai putem sa stam o noapte la Denizli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate