oldschool Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salut sunt detinatorul unui AGv S4 Trendy . Vizierei I s-a deteriorate stratul Acela anti aburire din interior si nu mai se vede nimic prin ea. Problema este ca viziera , ori nu se gaseste , toata lumaea spunand ca acest model de casca este veche , ori este mai scumpa decat casca. Stie cineva daca aveasta viziera este compatibila si cu alte modele de casca ? Multumesc. Sau eventual , careva a polishat asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Am lustruit viziera castii cu rezultate foarte bune cu Xerapol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 http://www.okazii.ro/echipament-moto-casti/viziera-agv-s4-stealth-airtech-visors-clear-pinlock-prepared-a174572314 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salut sunt detinatorul unui AGv S4 Trendy . Vizierei I s-a deteriorate stratul Acela anti aburire din interior si nu mai se vede nimic prin ea. Problema este ca viziera , ori nu se gaseste , toata lumaea spunand ca acest model de casca este veche , ori este mai scumpa decat casca. Stie cineva daca aveasta viziera este compatibila si cu alte modele de casca ? Multumesc. Sau eventual , careva a polishat asa ceva? S-a dus stratul antiaburire si nu se vede pentru ca se abureste, e viziera zgariata sau s-a dus folia de la Pinlock? Vad ca viziera accepta Pinlock, e o folie antiaburire montata pe interior care se poate schimba separat, e cam 100 de lei in functie de unde o cumperi (atat a costat a mea in noiembrie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 24, 2016 Autor Share Postat Februarie 24, 2016 s-a dus stratul antiaburire si nu se mai vede prin ea fara sa se abureasca, cel mai cinstit, pun deseara niste poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Cand ti se spune ca o casca este veche...schimb-o, presupun ca are deja 4 ani...de obicei asta e problema cand se achizitioneaza casti la lichidare de stoc, vizierele ajung sa coste mai mult decat castile in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 24, 2016 Autor Share Postat Februarie 24, 2016 Eu am luat-o de noua acum 2 ani , acum nu stiu cat a stat pe raft. Si da a fost o lichidare de stoc din motivwe financiare , Este simplu sa spui sa schimbi , este mai greu de facut, dar oricum multumesc de sfaturi. Apropos , cati isi schoimba castile cu unele noi o data la 4 ani daca nu au fost cazute . Stiu ca sunt perisabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Pai toti motociclistii pe care ii cunosc personal schimba castile la maxim 3-4 ani. Eu schimb anual buretii interiori si viziera, iar in ultimii 10 ani am avut 3 casti, pe cea curenta o mai tin probabil vara asta. Daca nu ai pinlock nu ai ce sa ii faci, decat sa ii montezi pinlock. Stratul anti-aburire de pe viziera e frectie la picior de lemn. Mai exista spray anti-aburire, il aplici des si te tine cateva ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate