LaurAlex Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salut, am un TM 250 2T.. Cand e la relanti, farul ilumineaza foarte slab, cu cat il accelerez mai tare, ilumineaza si mai tare, iar daca ii dau blana, se stinge complet pana las de acceleratie.. Ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Bateria ? Sau vreun contact imperfect, ai verificat firele se incalzesc undeva pe traseu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 Baterie nu are. firele nu le-am verificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pion Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 La mine facea asa la scuter,cand aveam releul de incarcare ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, Situatie tipica pentru una sau mai multe diode din blocul redresor, varfuri si pulsatii de tensiune la accelerari si decelerari. Dar cum aceste dioade sunt incorporate/incastrare in releul regulator de tensiune/RTT , practic se schimba cu totul ansamblul RRT. Pentru asigurae se verifica RRT pe partea de redresare . Intreb_ Ai demontat si verificat ceva pana in prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Februarie 25, 2016 Autor Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, nu am verificat nimic, dar o sa verific daca iese curent continu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, nu am verificat nimic, dar o sa verific daca iese curent continu Verificarile se fac pe echipamente in regim static si dinamic, adica pentru cazul sistemului de generare, rectificare/redresare si regularizare a tensiunii (generator si RRT). Pentru diodele din RRT verificarea se opereaza in regim static cu ohmmetrul analogic sau digital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate