pintilie alexandru Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Este cineva din Bucuresti care are un transalp de 650 cu crashbar givi montat. As vrea sa vad pe viu cum vine montat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) Si nu poti sa-l prinzi?sau cum?Sau vrei cu imprumut niste semne de intrebare??????? Editat Martie 5, 2016 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Am incercat sal prind pe al meu si cam da cu virgula. Nu stiu exact cenu se pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 nu ai manual de instructiuni de monaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 Am manual dar asta pe care i-l am eu banuiesc ca este un pic stramb si as vrea sal compar cu altul sa vad diferentele si unde mai trebuie umblat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Este cineva din Bucuresti care are un transalp de 650 cu crashbar givi montat. As vrea sa vad pe viu cum vine montat. Multumesc Intreaba in rubrica de enduro touring , este sectiune de transalp si sigur o sa te ajute cineva, poate a mai intampinat careva aceata problema ! toate cele bune si spor la montat. stai linistit ca si eu mi-am prins urechile cand am montat niste side caseuri de bmw pe un freewind si m-a dezmeticit un coleg de pe grupul de bmw de acolo ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 7, 2016 Autor Share Postat Martie 7, 2016 Despre asa ceva este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate