SuzukiRf600R Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Neata, Pentru un Suzuki RF600R, ce alt cablu de soc s-ar potrivi? De la ce motor? Vreau sa cumpar unul si intre 4-6 zile pe comanda si poate gasesc de la un alt model, dar mult mai repede. Merci, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 baga lungimea si poate gasim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 15, 2016 Autor Share Postat Martie 15, 2016 baga lungimea si poate gasim ceva intrebarea este buna. imi aduc aminte ca aseara, dupa ce l-am demontat, cred ca avea in jur de 50-60 cm. dar chiar nu ti-as putea zice cu exactitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Iti plac chestiile DIY? Daca da, poti folosi un cablu de bicicleta de la frane sau schimbator, in functie de diametrul necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 15, 2016 Autor Share Postat Martie 15, 2016 Iti plac chestiile DIY? Daca da, poti folosi un cablu de bicicleta de la frane sau schimbator, in functie de diametrul necesar. Imi plac chestiile astea. Nu le folosesc pe mine, dar asta este alta poveste Merci de pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Iti plac chestiile DIY? Daca da, poti folosi un cablu de bicicleta de la frane sau schimbator, in functie de diametrul necesar. depinde cate litze are ... probabil una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 Gata guys, am dat comanda. vine luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate