Dinu Craciun Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Stie cineva cum as putea demonta statorul(cred ca asa se numeste) de pe o Husqvarna. Am vazut pe youtube ca ar trebui un fel de presa cu un surub si nu am asa ceva. Am atasat si doua poze sa vedeti cam despre ce este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Numai cu presa se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Daca era pt husqvarna te610 cu aprindere kokussn te ajutam eu,aveam presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 E un wr de 125. Unde as putea gasi o presa din aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Ala nu e stator. Statorul sta. Asta se roteste. E rotor. Si trebuie presa pt ca e intepenit pe un con. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Masoara diametrul interior al portiuni filetate de pe rotor, cu un subler. Astfel vei afla diametrul surubului(presei) care iti trebuie. De asemenea cere parerea unui ochi antrenat sa identifici pasul filetului, de regula tr sa fie un pas marunt 1,25 sau 1,5, probabil cel mult 1,75 . Cauti un surub sa ti se potriveasca la filet desi e greu de crezut ca o sa ai norocul asta . Daca gasesti, ma departe e usor de scurtat, gaurit si filetat la interior surubul respectiv si gata ai o presa. Poate la diametru e mai usor de gasit un surub dar cu pasul ala nu cred. Succes, si mai umbla un pic pe la profil sa stie lumea de unde esti. Editat Martie 17, 2016 de Dragomir Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Martie 17, 2016 Autor Share Postat Martie 17, 2016 Multumesc pentru informatii...am gasit pana la urma o presa la cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Pana la urma e extractor si nu presa dar ideea e ca ai reusit sa găsesti ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate