Sari la conținut

Flansa admisie suzuki gs500 E 1993


Postări Recomandate

Salut , sunt nou pe forum deci sper sa fii postat in categoria corecta. De asemenea sunt nou si in zona moto doar ce am achizitionat un Suzuki gs 500 E din cate am auzit este cel mai bun pentru incepatori avand in vedera ca am doar cat A2. Oricum am dat in jur de 500 euro pe el deci ma asteptam sa am de bagat cel puti inca pe atat in el sa il restaurez dar acum m-am lovit de o problema grava , dupa desfacerea carburatoarelor m-a sunat mecanicul sa imi spuna ca flansa de la admisie de pe partea dreapta e rupta de tot si nu gaseste una pentru acest model deci m-am apucat si eu sa caut ceva after market si singura gasita a fost una pentru GS 500E 1997-2000 https://www.motobikeshop.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=1267550 aceasta mai exact si intrebarea mea este ar potrivi oare ? Avand in vedere ca motorul meu este din 93 ar trebui sa caut ceva 92-97 ?

 

Va rog daca aveti ceva sugestii de unde si cum postati aici. M-am gandit si la faptul ca as putea gasi ceva in dezmembrari dar avand in vedere ca este in jur de 120-150 lei noua nu m-as baga acolo deoarece cam toate piesele bagate in ea recent sunt noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se potriveste de la orice gs500 din 89 pana in 2000 iti zic garantat,motoarele sunt identice.difera putin carburatia in rest mai nimic ( de fapt blocul motor e neschimbat din 1980 de pe gs400/gs450)

incerca si pe olx ,gasesti multi care dezmembreaza gs500...imposibil sa nu aibe

eu zic totusi sa comanzi fara frica flansa noua,vad ca e 129 lei...............nou e nou.

Editat de mad_max_86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai lasa-mi un mesaj cu mailul tau pe privat te rog, sa imi apara mail. ca nu ma loghez prea des pe forum. si iti trimit maine. mersi!

 

Am facut rost pana la urma ca imi trebuiau cat mai repede multumesc oricum :D am terminat restaurarea si sunt foarte multumit de ea :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai pune si tu poze :).

 

daca te referi la motorul meu o sa ii fac si eu o prezentare in viitorul apropiat doar ca momentan nu imi permite vremea sa fac niste poze bune :D si nu am gait inca "daca exista" ceva pe forum pentru prezentarea noilor membrii :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...