Florentin Gavrila Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Salutare, am montat pe un hornet semnalizari LED dar acum clipesc foarte rapid Citeam undeva sa ca pot monta o rezistenta in paralel pe circuit Am montat dar degeaba clipeste la fel de rapid doar ca ii ia din intensitatea luminoasa Rezistenta am montat-o imediat pana in semnalizarea LED Ce le pot face? Cine a rezolvat problema asta si cum? Multumesc baieti! » Post actualizat in 19 Mar 2016 08:44Am mai inteles ca se poate inloci releul cu unul pentru LED dar nu stiu ce releu sa cmpar pentru Hornetul meu 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 (editat) Sunt tone de postari pe tema asta. Ce valoare de rezistenta ai pus? Cum adica ai montat-o in paralel inainte de semnalizator? Rezistenta are doua capete unde le-ai legat? Editat Martie 19, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Dai un search pe forum si gasesti. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 http://olx.ro/oferta/rezistente-21w-pentru-semnale-led-moto-scuter-auto-pret-20-lei-ID4xoGi.html#d26814ddf9 http://www.performance-shop.ro/adaptoare-relee-sigurante/913-rezistente-semnale-led-pentru-becuri-de-10w.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Gavrila Postat Martie 19, 2016 Autor Share Postat Martie 19, 2016 Sunt tone de postari pe tema asta. Ce valoare de rezistenta ai pus? Cum adica ai montat-o in paralel inainte de semnalizator? Rezistenta are doua capete unde le-ai legat? de 4 ohmi 10w In paralel pe cele 2 fire ale semnalizatorului » Post actualizat in 19 Mar 2016 09:30 Sau trebuiesc montate pana in releu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 (editat) Ca valoare e ok daca ai avut becuri de 20W, dar puterea e mica. Testezi daca nu se incinge prea rau, ar fi trebuit sa ai cel putin 20w (pentru ca ai factor de umplere 1/2 adica jumate sta jumate merge). Ca legatura ai gresit undeva, de obicei pe o ramura pleaca doua fire care se duc fata-spate iar la semnalizator ajunge un conductor celalalt punct fiind sasiul. Deci leaga-te pe acel fir si masa, Iti trebuiesc doua rezistente una pentru dreapta si una pentru stanga. Editat Martie 19, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 http://www.romimoto-piese.ro/search/releu+led/in/all/article/156605 am dat cu silicon pentru etansare. Este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate