eugenlucian Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Salutare la toti cei activi De curand sunt fericitul posesor al "negresei" din poze. As vrea sa i fac reviziile sa fie la zi (schimb ulei, filtre, etc) dar nu prea am idee de unde pot sa comand...ma poate ajuta cineva? As dori ca alti posesori de M1800r sau M109r sa impartaseasca din experientele lor cu mine (daca sunt din Timisoara si mai bine, poate iesim si la o plimbare). Am sa revin cu noutati pe masura ce incep reviziile. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 S'o stapanesti sanatos! Mistoc motoret desi suspectez ca atunci cand trece un motoret d'asta pe autostrada... decoperteaza asfaltul in urma lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Nu-mi spune ca-i prima motocicleta... S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 S'o stapanesti sanatos! Mistoc motoret desi suspectez ca atunci cand trece un motoret d'asta pe autostrada... decoperteaza asfaltul in urma lui Mai ai o incercare Iti dau un hint are 3 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) salut, la Pascota Racing in Giroc tocmai am facut revizia la una alba. 0723128018. Te asteptam. Editat Martie 29, 2016 de DanShef13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) Triumph Rocket III» Post actualizat in 29 Mar 2016 21:02 Mai ai o incercare Iti dau un hint are 3 cilindri. Editat Martie 29, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Ai pus-o aici doar ca sa ne enervezi? ) Altfel,este greu de presupus ca te-ai dus direct la 1800(cum sugerezi din postare,ca ar fi prima). Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Ai pus-o aici doar ca sa ne enervezi? nu! .....sa-l faca de rusine! Eugen: sa ai noroc de ea! Editat Martie 30, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Asta presupun ca e recalama, nuuu? Direct adresa, nr tel...lucrezi acolo, este? salut, la Pascota Racing in Giroc tocmai am facut revizia la una alba. 0723128018. Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Sa o stapanesti sanatos si sa aveti parte de intamplari numai placute! Eu o cunosc pe pe sora mai mica, bun ADN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Din replica "te asteptam" si din Pascota Racing Team la mine la semnatura credeam ca se intelege ca lucrez acolo ) . Nu am stiut ca e interzis sa fac reclama. Daca am incalcat ceva regula imi pare rau, se poate sterge postarea. Asta presupun ca e recalama, nuuu?Direct adresa, nr tel...lucrezi acolo, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Asta presupun ca e recalama, nuuu? Direct adresa, nr tel...lucrezi acolo, este? Pai omul a cerut unde sa isi faca revizia Dan a raspuns. Uite il ajut si eu : Poti sa mergi la "Pascota Racing in Giroc 0723128018" Nu mai e reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 aaaaa, deci si acolo la service vrei sa-l faci de rusine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Din replica "te asteptam" si din Pascota Racing Team la mine la semnatura credeam ca se intelege ca lucrez acolo ) . Nu am stiut ca e interzis sa fac reclama. Daca am incalcat ceva regula imi pare rau, se poate sterge postarea. recomand 100% Pascota Racing Team foarte seriosi si amabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin-Dorian Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 recomand 100% Pascota Racing Team foarte seriosi si amabili ... mai ales profesionisti . Am apelat la ei,numai cuvinte de lauda. Fac 440 km dus/intors pana la ei si tot aleg sa merg acolo,tocmai pt cele enuerate mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 (editat) Salut la toti, am o intrebare catre detinatorii de M109R. O am de 2 ani si nici de cum nu ma pot impaca cu frana de faţă pare foarte moale si inutila, ma intreb in ce ar fi problema? Chiar si la VTX1300 care l-am avut, cu doar un disc de frana pe faţă, era mult mai sensibilă si frana mai increzut.... Pe etape am schimbat lichidul de frana, pus placuţele noi tokyko...deja ma gandesc sa schimb furtunele originale pe cele metalice...nu mai stiu. Editat Mai 29, 2016 de MotorSpyrit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 O singura observatie: Aveam vreo 130km/h pe un drum asfaltat, cand ne-a aparut un sant transversal, frezat, de vreo 6 cm adancime. Muchie vie. Varadero de 1000 a trecut, BMW-ul 1200 GT a trecut, Intruderul a îndoit janta fata centimetri si a pierdut aerul. Poate omul a ramas si cu frana actionata, nu stiu. Cert este ca dupa ce i-am dat zeci de ciocane, de pe la niste gospodari din zona, sa apropiem oarecum aluminiul ala, janta s-a fisurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 se stie ca are niste frane de tot ...rasul . am avut 3 bucati si toate la fel de nasoale franele . cine are nevoie mai am un cauciuc spate f. bun si vreau 250 lei pe el adrian 0722.331.330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alean Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Salut Ce dimensiune este cauciucul spate? Editat Octombrie 19, 2016 de alean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate