oha Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Salutare ! Caut 2 injectoare Magneti Marelli model IWP 162 si nu gasesc decat pe Ebay si poate cineva de aici ma poate ajuta cumva, modelul asta de injectoare se gasesc pe urmatoarele mobre: Harley Davidson, Ducati, Mv Agusta, Moto Guzzi .... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Maine la munca ma uit sa vad ce gasesc... lucrezcu toti furnizorii mari din tara, sper sa gasesc ceva. Sa-mi amintesc poti sa ma suni maine intre 9-17. 0765731258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 Ok am sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Ok am sa te sun du-te la un magazin de piese auto care lucreaza cu UNIX AUTO sau AUTONET si le dai codul: 214310004310 piesa este livrabila in 10-15 zile lucratoare pretul difera in functia de adaosul vanzatorului (oricum ar trebui sa fie in jur de 200 lei/buc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Asa ieftin ? Nu prea îmi vine a crede atâta timp cât ele pe OEM costa 345 eur per bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut, am eu ceva injectoare, le caut si iti zic codul. Sunt de auto, ti le dau pe ambele cu 200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Iar ceea ce mi ai trimis tu mie aici este IWP 043 nici cum IWP 162, E diferența mare intre ele de caracteristici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut, am IWP 025, cu 4 gaurele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut, am eu ceva injectoare, le caut si iti zic codul. Sunt de auto, ti le dau pe ambele cu 200 ron. OK aștept sa mi spui ce cod sunt » Post actualizat in 01 Apr 2016 13:37 Salut, am IWP 025, cu 4 gaurele. Injectoarele astea ale tale au alte caracteristici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salutare ! Caut 2 injectoare Magneti Marelli model IWP 162 si nu gasesc decat pe Ebay si poate cineva de aici ma poate ajuta cumva, modelul asta de injectoare se gasesc pe urmatoarele mobre: Harley Davidson, Ducati, Mv Agusta, Moto Guzzi .... Multumesc Ce s-a intamplat cu ale tale? Ce problema ai cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Ce s-a intamplat cu ale tale? Ce problema ai cu ele? Practic s au rupt conectorii la demontarea lor, conectorii care sunt pe injectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Nasol! Nu stiu daca ai sanse sa gasesti pe aici asa ceva, dar poti incerca. Pe ebay.it sunt doua injectoare noi, de care ai tu nevoie, la 190 euro + transportul. Spor la cautat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Io zic ca merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Io zic ca merg... OK dacă zici ca merg spune mi ce caracteristici are tipul ala de injector Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 De la 50 la 500 cc in functie de presiunea din sistem. Ele provin de pe un unnmotor cu cilindree de 2000cm cubi, deci, cam 500 cm cubi per injector. » Post actualizat in 01 Apr 2016 21:45 De la 50 la 500 cc in functie de presiunea din sistem. Ele provin de pe un unnmotor cu cilindree de 2000cm cubi, deci, cam 500 cm cubi per injector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 Man nu pot face teste pe mobra mea, apreciez interesul dar nu, caut injectorul specific și cam atât, sa fac ce zici tu ar însemna să am 2 de un fel și 2 de altul... totuși nu merge pe deviza românească ( merge d-le) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Poti face test cu debitul injectoarelor si sa.l compari. Daca au debit identic, io zic sa te mai gandesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Iar ceea ce mi ai trimis tu mie aici este IWP 043 nici cum IWP 162, E diferența mare intre ele de caracteristici corect, am copiat codul de la o ehivalenta, codul pentru IWP162 este: 805001830200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 4, 2016 Autor Share Postat Aprilie 4, 2016 Observ ca este același model, totuși timpul de livrare este cam mare, ceva mai repede nu se poate? Adică 1-2 săptămâni maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Observ ca este același model, totuși timpul de livrare este cam mare, ceva mai repede nu se poate? Adică 1-2 săptămâni maxim din pacate doar varianta asta am gasit-o si eu nu lucrez cu materomul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Am primit eu informare finala de la toti furnizorii din cluj...nu iladuce nimeni. (Nici materomul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 La voi în Cluj posibil asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate