Dimethylmercury Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) Precum si titlul spune, sunt interesat de un magnetou de Voshod si eventual de o napolitana. Astept oferte im PM. Multzam si sa aveti parte numai de kilometri fara probleme in noul an! P.S. si de Minsk ma intereseaza Editat Decembrie 28, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 Nimeni? Unde as gasi de nou? Ca la Gaspar si Tunaru nu este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 am cred ceva pe acasa, dar nu nou , iti fac o poza si o sa vezi daca te intereseaza, da mi te rog un cont de email sa ti trimit o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 de minsk sau de voschod e tot una... zii cat oferi pe el sa vad daca merita sa las motoreta fara aprindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 nu e totuna, cel de minsk e mai slab, e de 60 sau 65 w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 de minsk sau de voschod e tot una... zii cat oferi pe el sa vad daca merita sa las motoreta fara aprindere Daca ai de Voshod, ma intereseaza. De Minsk se gaseste nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Daca ai de Voshod, ma intereseaza. De Minsk se gaseste nou. am de voschod/sova da-mi un add pe mess la c0zmin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 Inca caut. Ofer pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Inca caut. Ofer pret bun. mai vorbeste cu Victor la Galati. Spunea ca a facut comanda si asteapta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) Editat: Am gasit!!!!!!!! Ii multumesc lui Niku_Chopper! Editat Ianuarie 11, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate