diowrc75 Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 salut! ma intereseaza cineva care sudeaza in plastic,cu fibra,etc pentru acest capac de oglinda multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Fibra de sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 +kit de fibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Bogdan Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Este din < ABS > , se vede in prima poza . O poti repara si singur , cauti o bucata de plastic ( tot din ABS ) si cu un letcon de lipit te apuci de sudura . Topesti si din plasticul oglinzii si din cel de umplutura si se contopesc . Dupa ce "sudezi " si incarci gaurile , cat de cat , pana la nivel , slefuiesti cu niste smilgher fin iar la final cu chit de reparatii ( cel auto ) ii dai finisajul final ! Eu prin metoda asta mi-am reparat tot Burgman-ul ! Bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Stiu un prieten care a facut o operatiune de genul la Bardak. Tipul a fost super multumit de lucrare. Iti recomand sa-i cauti pe net si sa le faci o intrebare referitoare la pret. LE: S-a facut sudura in plastic, fara niciun gram de fibra. Am uitat sa specific. Editat Aprilie 5, 2016 de SLYther™ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 multumesc pentru sugestii dar cautam pe cineva care face cu fibra de sticla,altfel mi a trecut prin cap sa o fac cu poxipol,etc,e si sparta in 2 locuri ca asa am gasit sa o cumpar la un pret decent cat de cat ca aia pt care mi au furat o (arzia r focul iadului si catranu nu stiu ce au facut cu ea...),referitor la bardak nu as face nicio operatiune la ei,am un amic care a cumparat prin 2008 un 954 de la ei varza si de atunci mi au iesit de la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 multumesc pentru sugestii dar cautam pe cineva care face cu fibra de sticla,altfel mi a trecut prin cap sa o fac cu poxipol,etc,e si sparta in 2 locuri ca asa am gasit sa o cumpar la un pret decent cat de cat ca aia pt care mi au furat o (arzia r focul iadului si catranu nu stiu ce au facut cu ea...),referitor la bardak nu as face nicio operatiune la ei,am un amic care a cumparat prin 2008 un 954 de la ei varza si de atunci mi au iesit de la suflet Stiu, ii dau perfecta dreptate tobarasului tau....si eu am auzit multe lucruri rele despre ei. Dar la capitolul sudura in plastic au un tip care se pricepe si face treaba buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Stiu, ii dau perfecta dreptate tobarasului tau....si eu am auzit multe lucruri rele despre ei. Dar la capitolul sudura in plastic au un tip care se pricepe si face treaba buna.. il cunosti,lucreaza si in privat?(presupun ca nu ii trebuie un mare atelier pt un capac de oglinda),daca da sunt interesat,ca locatie suntem si vecini cumva,eu la ambrozie,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate