Vladwp Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Va salut. Am decis sa postez acest video deoarece cred ca l-am urmarit de peste 30 de ori astazi, iar finalul este unul deosebit din punctul meu de vedere. PS: In caz ca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze, iar un moderator sa posteze acest topic unde ii este locul. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 A fost o intreaga serie cu familia asta pe Discovery. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Ahoi! Sunt prea bine cunoscuti cei de la OCC @Vladwp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladwp Postat Aprilie 9, 2016 Autor Share Postat Aprilie 9, 2016 Imi cer scuze, nu am stiut. Mie mi-a placut mult acest video si am decis sa il postez. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Imi cer scuze, nu am stiut. Mie mi-a placut mult acest video si am decis sa il postez. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva Nu cred ca ai suparat pe nimeni sa zicem ca face parte din cultura generala a chopper-istilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Imi cer scuze, nu am stiut. Mie mi-a placut mult acest video si am decis sa il postez. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva Nu m-ai suparat pe mine personal. Eventual poti sa te documentezi ce a facut Indian Larry si multi ca el Poti sa te uiti la Biker Bild Off ...etc Editat Aprilie 9, 2016 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate