dinamo2000 Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Vreau si eu pareri pentru cine a mai avut ? Se merita sa imi cumpar pana in 700 de euro ? Anul 1996 - este fiabila ? Pentru cei care au sau au mai avut!E primul enduro si vreau sa stiu. Este in 2 timpi motocicleta. Nu stiu sigur daca are power valve sau nu. Va multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Cine se? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinamo2000 Postat Aprilie 13, 2016 Autor Share Postat Aprilie 13, 2016 Cine se? ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 ??? "...Se merita sa imi cumpar pana in 700 de euro ?..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinamo2000 Postat Aprilie 13, 2016 Autor Share Postat Aprilie 13, 2016 "...Se merita sa imi cumpar pana in 700 de euro ?..." Apirlia RX 125 - 1991 - scrie in titlu ce model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirvu Berg Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Este o motocicleta care daca se strica ceva la ea,pe langa faptul ca bagi o gramada de bani in ea ca sunt piesele scume,nici nu o mai pui pe picioare sa mearga bine...parerea mea este sa cauti altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Vreau si eu pareri pentru cine a mai avut ? Se merita sa imi cumpar pana in 700 de euro ? Anul 1996 - este fiabila ? Pentru cei care au sau au mai avut! E primul enduro si vreau sa stiu. Este in 2 timpi motocicleta. Nu stiu sigur daca are power valve sau nu. Va multumesc frumos! Sincer.....nu se merita...Mai mult te tine o bicicleta de firma decat o paraitoare italiana...Gasesti oferte mult mai bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Sa stii pe viitor. "SE MERITA" este gresit. Corect este "Merita', fara "Se" in fata. On topic, mai strange niste bani si cumpara ceva nou. Nu merita sa dai 700 E, merita sa mai pui niste banuti si sa iei altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinamo2000 Postat Aprilie 13, 2016 Autor Share Postat Aprilie 13, 2016 numai pareri negative din cate vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1394 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Un 2T pentru inceput e bun, parerea mea. Inveti cum e sa bagi toti banii tai in ea, vezi cum sta tot sezonu in service, consuma cat un tractor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Pretul e oricum enorm pt motocicleta pe care ai indicat-o . Intaresc enuntul privind consumul . Mai jos de 5-6 litri % nu o sa scoti consum . Daca te pricepi la surubareala nu va fi f greu sa o repari si te vor costa doar piesele. Daca te duci cu ea in service poti sa-ti iei adio de la mancare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Eu am fost multumit de ea, dar nu o mai folosesc, de aceea am pus-o la vanzare. e pe forum. Pentru detalii discutam la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate