Zimbrutza Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 (editat) Cred că arhetipul posesorului de motocicletă BMW diferă mult de cel al posesorului de automobil BMW - la noi cel puțin Cred ca nu difera foarte mult, asta daca vorbim despre motocicleta noua si automobil nou BMW e nr 1 la noi pe segmentul business. Din pacate e nr 1 si pe segmentul bisnita Editat Mai 3, 2016 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 cand am luat primul GSA in 2007 !!!! nu era nici un STATEMENT".... pur si simplu mi a placut si s a mulat pe nevoile mele am fost la KTM si nu au vrut DAKARUL la buyback iar 950 ,pe vremea aia , nu imi asigura protectie la vant pe genunchiul cu probleme nu am vrut GS Ca nu avea rezervorul mai in exterior ca GSAul service la TRIUMPH, honda , yamaha....... SERIOS?? reprezentante pt piese.... garantie...... nu a facut cineva referire la tine, iar exemplul tau nu demonstreaza ca ma insel... cu o floare nu se face primavara.... se stie ca tu ai purtat GSA ul ala peste tot si ca a mancat multi km,asa cum ii sta bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 cand am luat primul GSA in 2007 !!!! nu era nici un STATEMENT".... pur si simplu mi a placut si s a mulat pe nevoile mele am fost la KTM si nu au vrut DAKARUL la buyback iar 950 ,pe vremea aia , nu imi asigura protectie la vant pe genunchiul cu probleme nu am vrut GS Ca nu avea rezervorul mai in exterior ca GSAul service la TRIUMPH, honda , yamaha....... SERIOS?? reprezentante pt piese.... garantie...... Daca cumva doresti sa faci referire la service-ul BMW eu am retineri. Am trecut de 2 ori pe la ei. Nu am simtit ca au reglat motorul cum trebuie. Nu spun mai multe. Asa ca m-am apucat sa il fac singur, dat fiind ca este ca la masina. Legat de piese schimb: astept BMW-ul Romania de 6(sase) saptamani sa imi aduca o janta!! Nu este vina lor. Pur si simplu nu exista piesa la BMW depozit Europa ! Trimis e-mail si in Germania. Aroganta totala, raspuns egal cu zero. Au trimis e-mailul catre BMW Romania de parca astia de aici au janta ascunsa sub masa si nu vor sa mi-o dea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate