Pastorel Matis Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Buna tuturor, as vrea sa va intreb cum pot sa stiu ce marime sa imi aleg la un costum moto, am mers acum seara cu scuterul si mi-a fost destul de frig pe la genunchi, totusi cred ca pe timpul asta e necesar un costum, eu am in jur de 100 kg , 1.85 inaltime si am si ceva burta care as vrea sa o dau jos, va rog sa ma ajutati cu ce marime mi-ar trebuii si de unde as putea cumpara un costum nu foarte scump si cat de cat bunicel, sa nu treaca aerul prin el si nici apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 mergi in Flavia la "indieni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 salut,daca vrei noi ,calea martirilor 103 Paul moto,pt second ,casa de moda Flavia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 salut,daca vrei noi ,calea martirilor 103 Paul moto,pt second ,casa de moda Flavia Casa de moda Flavia )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Nu da burta jos! Pentru ca, daca tu ai impresia ca scopul principal al unui costum moto este de a tine de cald, atunci burta te poate ajuta la stocarea caldurii. Costumul este necesar oricand, nu doar pe timpul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pastorel Matis Postat Mai 5, 2016 Autor Share Postat Mai 5, 2016 @rola , la Casa de moda Flavia la indieni gasesc costum de moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Daca nu poti incerca la sora Flaviei , Aurora . La Scormo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 ... omu' intreaba de marime.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Depinde mult de firma care produce costumul. In general pentru 100 de kg si 1.85 trebuie sa te uiti la marimea 56 - 58. Cel mai bine probeaza sau masoare-te conform graficului producatorului. Altfel e posibil sa ai probleme cum am avut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Buna tuturor, as vrea sa va intreb cum pot sa stiu ce marime sa imi aleg la un costum moto, am mers acum seara cu scuterul si mi-a fost destul de frig pe la genunchi, totusi cred ca pe timpul asta e necesar un costum, eu am in jur de 100 kg , 1.85 inaltime si am si ceva burta care as vrea sa o dau jos, va rog sa ma ajutati cu ce marime mi-ar trebuii si de unde as putea cumpara un costum nu foarte scump si cat de cat bunicel, sa nu treaca aerul prin el si nici apa! mar 56 sau 58 ar trebui sa ti se portiveasca dar mai bine pe probate Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Ce circumferinta ai la buric? Daca-i peste 105cm, cam 58 iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate