Moto220 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Salut...am auzit de o metode powervalve...am un motor de 80cc MH ryz enduro si vreau mai multa forta...unde pot pune powervalve pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Salut. Te-ai uitat macar de curiozitate cum functioneaza sistemul ? Sau ai aruncat pe motociclism.ro o intrebare doar asa din plictiseala ? Eu pariez ca nu ai dat nici macar o cautare pe google sa vezi cum arata toata dracovenia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 După câte știu eu power valve are doar KTM si Suzuki, si daca nu prevede nu cred că se poate pune. Poate ma înșel si nu stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 (editat) După câte știu eu power valve are doar KTM si Suzuki Mai sunt si alti producatori dar nu asta e important . E vorba pe scurt de un principiu simplu - la o anumita turatie a motorului (una crecuta fireste) evacuarea isi mareste debitul . Pe scurt am zis. Daca nu e prevazut din fabrica, "pe genunchi" asa nu se poate pune powervalve . Presupunand prin absurd ca ai priceperea si sculele necesare tot mai rentabil ar fi sa iei un motor de-a gata. Primul raspuns este foarte pertinent de altfel. Editat Mai 7, 2016 de Dragomir Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Alt motor, da, asta e solutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Mai 8, 2016 Autor Share Postat Mai 8, 2016 Deci nu merge sa pun pe motorul meu power valve...ok multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Succes in găsirea altui motor care să te mulțumească dpdv al puterii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Si Aprilia are power valve (detin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate