danytm Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salutare, Sunt noul proprietar al unei bijuterii Honda din 2006 cu 30k la bord și adusă recent din Germania, are injecție, ABS față - spate și frână combinată. Rugămintea mea este dacă aș putea să fac o comparație cu unul identic din același an sau aproximativ, cei din partea de vest a țării să mă contacteze prin pm sau la 0722143254. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 pai ce crezi ca are al tau....nu merge ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Bachus Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salut. Misto mobra. Cum ai luat-o din Germania.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Ce frumoasa e... Sa o stapanesti sanatos. E exact ca a mea, doar ca eu nu am ABS si sunt decupate carenele de pe spate. Ce anume vrei sa compari? Daca erai din Bucuresti, te ajutam eu cu placere. Editat Mai 16, 2016 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Incearca sa iei legatura cu user-ul Escovent . Este din Timisoara si are una la fel ( cred ) : ABS, injectie , etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 Incearca sa iei legatura cu user-ul Escovent . Este din Timisoara si are una la fel ( cred ) : ABS, injectie , etc. Mersi. Am să-i trimit un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Dar tot nu stim ce vrei sa compari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 17, 2016 Autor Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Dar tot nu stim ce vrei sa compari Este un sunet ciudat în partea dreaptă la ambreiaj, ca un șuierat, poate să fie și de la tipul de ulei folosit, poate după ce-l schimb se va mai diminua. Editat Mai 17, 2016 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Nu se va diminua, e oala de ambreiaj... "asa face toate". Daca tragi ambreiajul, se mai diminueaza, nu? E o problema generala, in special la Honde, dar apare si la alte marci. Solutia e inlocuirea oalei de ambreiaj, dar dupa scurt timp va aparea din nou zgomotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Escovent nu are Africa Twin?Incearca si "ddcrsiti" el a avut 2 mobre Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Nu se va diminua, e oala de ambreiaj... "asa face toate". Daca tragi ambreiajul, se mai diminueaza, nu? E o problema generala, in special la Honde, dar apare si la alte marci. Solutia e inlocuirea oalei de ambreiaj, dar dupa scurt timp va aparea din nou zgomotul. Sa vezi cum fac vstroamele de 1000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Escovent nu are Africa Twin? Incearca si "ddcrsiti" el a avut 2 mobre Varadero. A trecut de mult de Africa Twin . A facut o escala pe V-Strom si acum s-a oprit la Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Nu se va diminua, e oala de ambreiaj... "asa face toate". Daca tragi ambreiajul, se mai diminueaza, nu? E o problema generala, in special la Honde, dar apare si la alte marci. Solutia e inlocuirea oalei de ambreiaj, dar dupa scurt timp va aparea din nou zgomotul. Așa este: "așa face toate". Mulțumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate