mihai.sandu Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Varianta scurta e ca am cativa clienti din alte judete care vor sa le fac diverse accesorii pentru motociclete. Problema e ca nu am cum sa le fac pentru ca nu am motocicletele lor langa mine. Deci daca exista vreun proprietar de diverse modele care e dispus sa stea 2-3 ore la atelierul meu cu motocicleta lui ca sa pot sa iau cateva masuri, ofer bere in schimb (sau orice altceva doreste proprietarul). Pentru moment caut un Kawasaki GPZ 500 S (modelul din imagine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Salut, In ce oras, in Ploiesti sau in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 Da, in Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 ... (sau orice altceva doreste proprietarul). asta suna dubios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 Pai poate vine calare pe moto si prefera sa bea suc sau altceva )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Cand vrei si ai comanda pt o Yamaha tdm 4tx anuntama si te ajut ca tare mi-ar prinde o bere! :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 si ce accesorii mesteresti?....ca poate vrem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 si ce accesorii mesteresti?....ca poate vrem si noi! vezi aici: /index.php?/topic/738149-ploiesti-confectionez-crash-bar-suporti-genti-panniers-ghidoane/&do=findComment&comment=4179830 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 Vreun coleg pe aici cu un Dominator ca cel din imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 mai précis ce vrei sa mesteresti pt Gpz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iunie 18, 2016 Autor Share Postat Iunie 18, 2016 Un crash bar, dar am rezolvat. Acum se cauta un Dominator si un CBR F4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate