b374 Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) spre Sadovo? Ilinden - Exohi? Editat Mai 30, 2016 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 spre Sadovo? Ilinden - Exohi? da !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 da !!! Pai si dupa vrei sa o iei prin Bansko - Sofia , spre Buc ? E cam lung traseul, ajungi pe la 1-2 noaptea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 ies la plovdin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Tot e mult mai lung drumul pana acasa decat prin Makaza... Cu aprox 1,5 h dupa estimarea mea care am facut drumul acela partial (partea din BG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 Tot e mult mai lung drumul pana acasa decat prin Makaza... Cu aprox 1,5 h dupa estimarea mea care am facut drumul acela partial (partea din BG) SI....... sambata merg snur sa ajung duminica este de bantuiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Pai si dupa vrei sa o iei prin Bansko - Sofia , spre Buc ? E cam lung traseul, ajungi pe la 1-2 noaptea . mno, omu' a dat toate coordonatele... scurt / lung... nu-s daca mai are imp.. asta vrea el si nu cred ca are problema sa se desparta de cine vrea mai rapid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 eu plec de vineri dimineata in jur de 06 30 la omv 1 decembrie ruta buc - veliko - makaza - keramoti si ma intorc duminica daca mai este cineva interesat poate mergem impreuna unde este irene / oti cu calamarul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 eu plec de vineri dimineata in jur de 06 30 la omv 1 decembrie ruta buc - veliko - makaza - keramoti si ma intorc duminica daca mai este cineva interesat poate mergem impreuna unde este irene / oti cu calamarul ? Vrei o dubla de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 inca nu stiu,, posibil sa mai vin cu niste amici motociclisti neforumisti, nu stiu exact cati vor fi / daca vor veni,,,si nu vreau sa incurc voi in ce zona planuiti sa va cazati ? , macar sa fim pe aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Irene este in Potos. In centrul statiunii e o intersectie, spre centrul insulei e drumul spre Theologos, dar trebuie sa o iei in partea cealalta spre mare. Ajungi pe faleza, faci dreapta, iar Irene este la vreo 100 m. Recomandarea mea de cazare ar fi in zona Limenaria - Potos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) https://www.google.ro/maps/place/Taverna+Irene/@40.6102204,24.6053648,21z/data=!4m5!3m4!1s0x0000000000000000:0x88ff9f06098391e9!8m2!3d40.6102426!4d24.6053309 aici e irene de care vorbiti voi? m-am luat dupa indicatiile lui RuinCV. intreb pt ca arata bine de tot calamarul ala, si as trece pe acolo cand sunt prin zona Editat Iunie 1, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Baieti, cica pe Makaza nu e bine! Vedeti aici: http://www.forumthassos.ro/viewtopic.php?p=50167#p50167 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Pe la DRAMA Cristi drumul este super misto .....curbe lungi rapide asfalt bun ....o portiune mai proasta din granita pana in Bansko.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Baieti, cica pe Makaza nu e bine! Vedeti aici: http://www.forumthassos.ro/viewtopic.php?p=50167#p50167 Eu cand m-am intors am fost deviat pe aici. Drumul e chiar foarte misto, dar sunt 2 probleme : e complicat sa depasesti pentru ca nu ai vizibilitate pe multe portiuni si trebuie un pic de atentie la pietrele cazute. Overall nu te intarzie cu mai mult de 5-10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Baieti, cica pe Makaza nu e bine! Vedeti aici: http://www.forumthassos.ro/viewtopic.php?p=50167#p50167 Sunt in Thassos, am venit sambata 28.05 (cu masina), fara sa fiu deviat. Este posibil sa se fi deviat traficul intre timp, dar nu prea pricep cum il pot devia pe o lungime considerabila, care sa te deranjeze efectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 vremea pare buna desi vineri o sa ploua putin http://www.accuweather.com/ro/gr/thassos/2283987/daily-weather-forecast/2283987?day=2 » Post actualizat in 02 Jun 2016 10:27cine pleaca de vineri, de unde si la cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 eu plec de vineri, la 06 30 sunt la omv ul din com 1 dec 1918 si sb / dum ne intalnim cu cei care pleaca de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 cool. vin cu voi. iti dau numarul meu pe privat iar maine dimineata sunt la OMV » Post actualizat in 02 Jun 2016 19:37Marius si cu mine (si cu cine o mai veni) plecam maine din locul si ora menționate de Marius o sa mai verific topicul maine dimineata in cazul in care mai apare vreun doritor gata, eu ma bag in pat ca sa ma pot trezi linistit maine la 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2016 Autor Share Postat Iunie 2, 2016 eu astept sa vad meteo de vineri seara in functie de cum imi arata cerul plec sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 cerul arata bine si vremea va fi super mai ales sambata si duminica ! maine o sa ploua dar putin spre dimineata. daca nu vii o sa manac eu si portia ta (dar o sa-i fac o poza frumoasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 cerul arata bine si vremea va fi super mai ales sambata si duminica ! maine o sa ploua dar putin spre dimineata. daca nu vii o sa manac eu si portia ta (dar o sa-i fac o poza frumoasa ) Baga boss baga ca si eu in mai am adus acasa 3 kg in plus.... De data asta vreau sa vin sa ma dau de aceea urmaresc vremea!!! Mai astept pana pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Si eu tot urmaresc hartile meteo si se pare ca maine o sa fie tot drumul ploaie pana aproape de destinatie. Destul de probabil sa se intample la fel si duminica la intoarcere. Asadar, din toata excursia mai ramane doar mancarea, ca "datul" mai are de asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 Si eu tot urmaresc hartile meteo si se pare ca maine o sa fie tot drumul ploaie pana aproape de destinatie. Destul de probabil sa se intample la fel si duminica la intoarcere. Asadar, din toata excursia mai ramane doar mancarea, ca "datul" mai are de asteptat. In cazul asta zic PASS.... cu toate ca sunt pe meteo atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Azi dimineata s-a innorat putin Deasupra insulei, s-a vazut ca pe continent ploua, au fost tunete si fulgere. Pe sudul insulei nici nu s-a innorat (eu sunt la Koinira). Pe la pranz s-a inseninat si de atunci e super frumos. De 6 zile cand sunt aici n-a plouat si nici macar vreme mohorata nu a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate