mariang Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Călătorii de o zi..pe weekend?!..ceva?!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Propune un traseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Te bagi cu vitezane bre? Daca va intalniti la mijlocul distantei dintre voi, gen Hanu Conachi, apoi pleaca fiecare la casa lui deja puteti spune ca v-ati plimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Pai am o CBR..mai bine pana la Buzău..sau Tulcea..că "e"mai multe curbe..) » Post actualizat in 22 Jun 2016 15:10 La Câineni-Băi..sâmbăta asta..ca tot se organizează o întrunire?!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 O Vama..sâmbăta asta?!..cineva?!.. » Post actualizat in 19 Aug 2016 14:30 O Vama..sâmbăta asta?!..cineva?!.. nimeni?!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Salut, vad ca nu prea este activa lumea, dar am o rugaminte, ajung in weekend in zona, imi puteti recomanda citeva trasee sau obiective turistice va rog, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate