yuk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) Salut! va cer ajutorul sa ma lamuriti si pe mine daca din zona Olanesti este drum BUN (Drum auto , macadam de calitate) ce iese sus in creasta (gol alpin) apoi sa cobor in Romani de sus (ala stiu ca exista). Ideea este sa poata rula motociclete (cu ceva capacitati enduro dar gume de strada)de 260 kg cu pasager .si sa nu fie dus-intors, ceva de juma de zi cu plecare si retur Olanesti. Si aceeasi figura Olanesti - Cabana Cozia, este posibil ? Multumesc! Editat Iunie 2, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 1. Am incercat eu sa urc cu o vitara de la Olanesti spre golul Alpin dar m-am blocat la vreo 5 km din cauza unei alencari de teren pe tot drumul. In general drumul este relativ OK, nu stiu daca este pentru gume de strada. Oricum zdruncinaturile o sa fie la locul lor. Sa zic ca e putin mai prost decat un drum forestier unde poti merge cu o masina normala cu 30-40km/h fara sa o rupi. 2. De la Olanesti la Cabana Cozia, iar nu stiu daca o sa poti sa urci pentru ca e posibil sa mai fie zapada pe drum in apropierea varfului. De la Olanesti mergi spre Calimanesti, intri pe centura si la Jiblea faci dreapta si apoi o sa vezi semne cu Varful Cozia( saa intrebi). Drumul, de unde incepe forestierul, la fel de prost/bun ca in primul caz. Nu rupt dar nici ca in palma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 2, 2016 Autor Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) este vorba despre supertenere 1200 cu pasager Deci exista drum Olanesti Cheile Manzului- de iese in gol alpin ? Editat Iunie 2, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Cea mai buna sansa sa iesi in golul alpin este cam asa: http://s658.photobucket.com/user/ggobi/slideshow/Baile%20Olanesti%202010/spre%20Capatani E de facut o dreapta din intersectie y mult inainte de Manzului, la urmatoarea stanga. Inca nu am incercat cu XR. din cheile Manzului se infunda dupa cativa km. http://s658.photobucket.com/user/ggobi/slideshow/Baile%20Olanesti%202010/Cheile%20Olanesti Tot cu baza in Olanesti am fost la cabana Cheia/cheile Cheii, si intr-o tura pe creasta cu urcare prin Romanii si coborare undeva in Malaia; planul era sa cobor spre Olanesti pe unde nu reusisem sa urc, dar nu a tinut, ca venea o mega furtuna pe creasta. Spre cabana Cheia era o bucata de vreo 50 m prin vad de rau anu' trecut dupa viituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate