Jump to content

Recommended Posts

Salut baieti, cine ma poate ajuta sau indruma sa aflu daca se potriveste o furca de la alt model de moto pe moto meu. In urma unui incident unul din telescoape e putin infundat, e drept dar eu sunt mai perfectionist si am zis ca daca tot ma apuc de reparat sa fac si unele schimbari. As vrea sa inlocuiesc furca cu una de hornet sau cbr (momentan asta am gasit), cum aflu daca se potrivesc sau nu ? ... Cea de hornet e de pe modelul din 2008, upside down si etc ... Cea de cbr este de pe un 900rr. Roata si sistemul de franare difera de la model la altul(prinderile) sau trebuie sa le iau complet ?

Link to post
Share on other sites

Daca iei complet de Honda ar trebui sa fie pur si simplu bolt on, nu stiu la ce mecanic mergi in Iasi dar Ciprian din Copou a mai facut operatiuni de genu. Un VFR 750 cu fata de R1 apoi VFR-ul meu cu fata de SRAD, SV cu fata de GSXR.

Te-as sfatui sa iei fata completa tot de honda cu tot cu roata si sistem de franare, cea de hornet nu e mare fas, daca vrei cu adevarat un upgrade mergi macar la o furca de 600RR sau 929, e posibil ca cea de 600rr sa fie prea scurta pentru configuratia ta. Trebuie sa tii cont de ceva factori aici ... greutate, lungimea furcilor standard, unghi de bracaj(eu am pierdut un pic la capitolul asta)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...