LexDee Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Salut!A trecut un an si 13.000 km de cand am facut cunostinta cu prima mea iubire, pe doua roti. O superba Suzuki GSR 750 din 2015 (botezata Luna) Am zis ca e timpul sa va fac cunostinta cu ea si sa povestesc cum am ajuns sa ne intalnim.Am obtinut litera A pe plastic in toamna 2014, sezonul fiind pe terminate am zis sa nu ma grabesc si sa ma documentez pana in primavara ce sa cumpar. Fiind incepator am exclus piata second hand, am vrut sa ma bucur de linistea pe care ti-o ofera un atelaj nou, japonez.Intr-un final, am ramas cu 3 pretendente: Locul 1 - Ninja 300, Locul 2 - Yamaha MT-07 si Locul 3 - ER-6n. Cu o noapte inainte sa ma duc peste United si Dual, din link in link ajung sa vad schita unui superb naked, foarte bine desenat, agresiv care mi-a furat inima pe loc si ma intrebam daca era in productie (ceasul arata in jur de 02:00).Pana pe la 06:00 am tot cautat poze, filme, recenzii, specificatii, unde se incadreaza, cum se comporta, daca e prietenoasa cu incepatorii si cum de nu am vazut-o pana acum! Pe scurt: 4 in linie, 106 caluti, 80 newtoni, 210 kg cu lichide. A doua zi am luat legatura cu echipa MotorTeam (importatorul Suzuki) si am facut comanda, fara test drive, fara sa o vad live, fara nimic, eram fermecat! Erau doua unitati disponibile la dealer-ul din Ungaria: una negru mat si una albastru cu argintiu, am ramas cu cea pe albastru pentru ca cea neagra nu avea ABS. Foarte greu au trecut zilele pana a ajuns in tara, intrebari, framantari, oare m-am hazardat sa o comand fara sa o vad, daca nu ma simt bine pe ea, daca nu imi place cum se simte, cat de fiabila este, etc. Dar deja era prea tarziu, actele erau semnate, banii plecasera din cont, era a mea! Intr-o dimineata am primit un telefon in care eram anuntat ca a venit. O sambata insorita de martie, o zi superba. Gasesc dificil sa exprim in scris ce am simtit cand am vazut-o prima oara, eram extaziat! A trecut un an si sunt cat se poate de fericit, a vazut ture lungi de 700-800km dar si cafele la Brasov. De la OZN-uri prin Bulgaria pana la Trans-uri prin Romania, nu m-a dezamagit niciodata, chiar ma surprinde zilnic, intr-un mod placut. Extrem de multumit de cum se simte, cred ca e un pachet foarte reusit, pacat ca nu este marketata asa cum merita. Mi-am propus ca in primul an sa nu investesc nimic in ea, toti banii s-au dus in plimbari. Peste iarna nu aveam stare si fiind garata acasa am inceput sa comand piese si sa le montez. Tail tidy, finala, slidere cadru/furca/bascula, grila radiator, pinten, shorty levers, capete ghidon, ram mount, mansoane, capac monopost, hanger finala si blanking plate scarite pasager, semnalizari, oglinzi, valve 90 de grade, rim stickers si protectii rezervor/buson + o pereche de gume pentru noul sezon.Sper sa continue la fel de frumos relatia si sa ne cunoastem din ce in ce mai bine anii ce vor veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 foarte frumoasa mobra dar ca design cred ca nakedul de la kawasaki z 750 model dupa 2007 e mult mai agresiv iar toba aia face toti bani pune o filmare ceva asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Superba Cum se aude noua evacuare? Pot sa intreb de ce ai schimbat valvele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 (editat) foarte frumoasa mobra dar ca design cred ca nakedul de la kawasaki z 750 model dupa 2007 e mult mai agresiv iar toba aia face toti bani pune o filmare ceva asfalt uscat Multumesc, Z-ul de trei sferturi nu ma atragea (incepe agresiv dar unghiurile se termina in curbe ), parerea mea) Imi placea foarte mult cel de un litru dar era prea mult pentru inceput. Superba Cum se aude noua evacuare? Pot sa intreb de ce ai schimbat valvele? Noua evacuare... sa zicem ca stau cu ochii dupa dubele de RAR. Valvele le-am schimbat pentru accesul mai usor la ele (valvele de la roti nu cele din motor). Si daca tot le-am schimbat am zis sa fiu cocalar pana la capat si le-am luat albastre. Editat Iunie 6, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Cred ca e tare placut sa te cheme sa desfaci "plicul" ..cutia de carton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 inca asteptam un video cu evacuarea am avut si eu in minte acel hurric dar pana la urma am ramas cu un hurric mai simplu, vreau sa stiu ce am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 (editat) Nu sunt eu dar asta e sunetul. » Post actualizat in 06 Jun 2016 21:14 Cred ca e tare placut sa te cheme sa desfaci "plicul" ..cutia de carton Din pacate nu am ajuns la desfacere. Dar am poze. Chiar si asa, e ceva special. Editat Iunie 6, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Frumos motorul! Dacă se încadra în buget, îl luam și eu în 2014. La momentul respectiv m-am mulțumit cu cel de 600. Drumuri bune cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 Frumos motorul! Dacă se încadra în buget, îl luam și eu în 2014. La momentul respectiv m-am mulțumit cu cel de 600. Drumuri bune cu el! Multumesc, la fel. Sa te bucuri de noua bavareza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Nu sunt eu dar asta e sunetul. » Post actualizat in 06 Jun 2016 21:14 Din pacate nu am ajuns la desfacere. Dar am poze. Chiar si asa, e ceva special. suna suna binee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Multumesc, la fel. Sa te bucuri de noua bavareza! Mersi! Chiar, ce gume i-ai luat? Anvelopa spate vine pe 180 sau direct pe 190? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Superba. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 Mersi! Chiar, ce gume i-ai luat? Anvelopa spate vine pe 180 sau direct pe 190? Vine cu 180 si tot asa i-am luat noile gume - micheline pilot power 2ct.» Post actualizat in 07 Jun 2016 05:57 Superba. Felicitari! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 am auzit ca gsr asta de 750 are o ciclistica fenomenala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 am auzit ca gsr asta de 750 are o ciclistica fenomenala. Are un ampatament relativ scurt, centrul de greutate il simti jos, tu esti sus pe ea. Nu pot sa fac o comparatie, fiind prima, dar se lasa foarte usor pe curbe si ramane pe trasa chiar daca faci tampenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabikia Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Sa iti aduca numai bucurii si satisfacti,drumuri bune si companie placuta iti doresc. Asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 Sa iti aduca numai bucurii si satisfacti,drumuri bune si companie placuta iti doresc. Asfalt curat. Multumesc, asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Făină. Foarte similar design-ul cu Z800 aka Optimus Prime. Place mult, mai putin bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 8, 2016 Autor Share Postat Iunie 8, 2016 Făină. Foarte similar design-ul cu Z800 aka Optimus Prime. Place mult, mai putin bascula. De acord. Aia nu e bascula, e un profil sudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 foarte frumoasa mobra dar ca design cred ca nakedul de la kawasaki z 750 model dupa 2007 e mult mai agresiv iar toba aia face toti bani pune o filmare ceva asfalt uscat Din asta toba zici? Am 2 la vanzare daca i interesat careva; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate