Andrei Bucur Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Salut baieti, Am un sv650 din 99, are un tacanit/bataie cilindru fata. Unii spun ca ar fi de la distributie( lant, pastile). Aseara m-am intalnit cu un tip care spune ca ar fi de la BOLT. Imi poate spune cineva daca a mai intalnit problema. Este grav?!? Multumesc anticipat si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 daca ai mers cu uleiul sub minim, e foarte posibil sa fie grav.. svurile sunt sensibile la nivelul de ulei. Daca nu, posibil sa fie si distributia sau jocul supapelor.. mergi la un mecanic macar sa il vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Raspunsul la intrebarea ta nu se poate regasi pe forum. Trebuie mers la mecanic,desfacut,si vazut care e problema. Cum spunea si colegul mai sus,grija mare la nivelul de ulei.Si a mea (sv k2) consuma ulei daca ma dadeam la ea sau mai faceam prostii pe o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bucur Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 Am tot timpu grija sa ma uit la ulei. Eu am mers pe 2... Oricum multam pt sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Fa un film si urca-l aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 (editat) Ieri cablu de ambreiaj, azi zgomot de la cilindru...maine pana prostului... schimba motoreta, sfatul meu. Editat Iunie 7, 2016 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate