Danut Ionda Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Salutare Scuteristi,si Motociclisti! sunt interesat de un Piaggio BV 250 i.e Tourer 2010, injectie, are 12000km. nu i s-a schimbat cureaua de transmisie,role ,variator... sau verificat, insa as vrea sa stiu : LA CAT TIMP SE SCHIMBA CUREAUA DE TRANSMISIE? la nr de km , la ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Una bucata manual: http://www.manualslib.com/download/836714/Piaggio-Beverly-250-Usa.html Lectura placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 9, 2016 Autor Share Postat Iunie 9, 2016 Multumesc frumos pt intentie, insa nu pot descărca nimic in tableta...ca-i ieftina si slabuta. Mai astept. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Tabletele astea Editat Iunie 10, 2016 de Simpson_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) 18000 pt o curea mi se pare putin. da-o jos, vezi grosime, vezi daca are crapaturi si daca e imbatranita. daca nu, mergi cu ea linistit. mi-am luat scuterul acum 2 ani la "28000 km", acum are vreo 46000; nu intentionez sa schimb cureaua prea curand si habar n-am cand a fost schimbata ultima data. si citat din manual: Characteristic Driving belt - standard width 21,3 ± 0,2 mm Driving belt - minimum width 19,5 mm Editat Iunie 10, 2016 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate