The Mentalist Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 M-am uitat pe filmarea lui Ian cu tine ..... stie sa fuga rau miarul tau! Acu' am vazut si eu partea a II-a Motocicletele stiu multe, mai ales miarele. Noi sa stim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Pune si pe PM originalele. Jack, tu ai facut mai multe .... Aveti PM si tu si Lex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 13, 2016 Autor Share Postat Iunie 13, 2016 Mersi pentru poze Jack .... ai zis ca te ti de mobra - te-ai tinut ok. Mi-a facut placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Si mie mi-a placut tura asta cu voi. Poate ne mai potrivim la program si pt altele, Sighisoara, Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 14, 2016 Autor Share Postat Iunie 14, 2016 Vreme frumoasa sa fie! » Post actualizat in 14 Jun 2016 14:58Dar putin probabil sa mai facem Sighisoara si Siriu curind .... s-au facut de 2x anul acesta. Poate inca o Lepsa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Suna bine si Lepsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate