condamned18 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salut, Am o intrebare cam vaga si nu stiu daca asta ar fi locul potrivit, dar nu am stiut unde sa o incadrez. Prin anii mei de studentie pe la Cluj, imi tot incanta privirea o Yamaha, un chopper de statura medie, nu foarte inalt, si care avea un "g" si ceva cifre in nume.. Intre timp am uitat numele complet, si as fi tare recunoscator daca stiti ceva care s-ar potrivi descrierii de mai sus. Zi faina sa aveti si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Virago 250 sau 535? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 sal man. daca vrei Virago uita-te dupa cel de 700 (mai rar) 750 sau 1100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 deci esti in cautarea punctului ''G'' o fi oare un viraGo? o fi un draGstar? o fi un midniGht star? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condamned18 Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 Semana cu Virago, dar dadea putin mai spre Custom.. Poate o fi fost modificata. apriliacluj, prin 2010-2011 a fost parcata o jumatate de an pe trotuarul din fata bisericii de langa MOL, de pe Dorobantilor, poate ai vazut-o si tu (http://bit.ly/28H1wKB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 ................ apriliacluj, prin 2010-2011 a fost parcata o jumatate de an pe trotuarul din fata bisericii de langa MOL, de pe Dorobantilor, poate ai vazut-o si tu ........... sorry, nu-mi aduc aminte, nu cunosc mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Unu e din sb,altul din cj. Va intelegeti minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) poate Dragstar... Yamaha XVS 650 Dragstar (presupun ca cea de 650 e cea mai comuna) Editat Iunie 16, 2016 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Unu e din sb,altul din cj. Va intelegeti minunat vin pareri si din Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Unu e din sb,altul din cj. Va intelegeti minunat colegule, e de pe vremea cand era student la CJ ....si poza era de pe Dorobantilor din CJ nu din Sibiu... dar zambesc si e bine Editat Iunie 16, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 E bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salut, Am o intrebare cam vaga si nu stiu daca asta ar fi locul potrivit, dar nu am stiut unde sa o incadrez. Prin anii mei de studentie pe la Cluj, imi tot incanta privirea o Yamaha, un chopper de statura medie, nu foarte inalt, si care avea un "g" si ceva cifre in nume.. Intre timp am uitat numele complet, si as fi tare recunoscator daca stiti ceva care s-ar potrivi descrierii de mai sus. Zi faina sa aveti si asfalt uscat! Ia si rasfoieste http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/yamaha%20%20%20.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate