JCDenton Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Salut, Caut cazare sâmbătă,camera dubla. Poate fi și în 2mai. Caut și pe net dar am zis sa apelez și în familie Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) iti ofer eu un cort " 2SECONDS" dechatlon....cu vedere la mare si are si VELUX! cu imprumut,ca probabil o sa-l mai vrea si altii/altele... Editat Iunie 17, 2016 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Du-te ma din casa in casa si intreaba daca au cazare in 2 mai. Sigur gasesti pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2016 Autor Share Postat Iunie 18, 2016 Am rezolvat. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate