Albert Jereb Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Nu am mai multe detalii a postat cineva acum cateva momente o poza de la fata locului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Africa Twin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Asa pare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert Jereb Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 http://www.tvsud.ro/galerie-foto-video-accident-grav-motociclist-din-cehia-ranit.html#.V2Qt6lhDPJt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Probabil oboseala sia spus cuvantul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Ieri am prins un grup de 4 motoristi din Cehia si am mers in urma lor de la Sighisoara pana la Tg. Mures. Regulamentari in localitate, insa in afara se dadeau foarte tare, am vazut unele depasiri pe care eu, obisnuit cu nebunia de la noi de pe sosele, nu le fac, insa cehii nici o treaba. Sa nu mai zic de ulei, pietris si alte minuni de care sunt pline virajele. De exemplu, tot ieri, de la Valenii de Munte pana spre Cluj, am observat motorina in cantitati uriase pe viraje. Cred ca un imbecil de sofer de TIR nu si-a pus busonul la rezervor si, in special in virajele de stanga, era combustibil pe jos cu galeata. Mi-a si fugit spatele pe serpentinele de la Cheia desi abia daca ma miscam cu a 2-a si nu stiam cum sa fac sa evit motorina de pe asfalt. Oricare din factorii astia pot duce la accident, sincer, ma asteptam sa fie mai precauti "turistii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Oricare din factorii astia pot duce la accident, sincer, ma asteptam sa fie mai precauti "turistii" Acum poate iti faci o imagine despre cum se circula pe la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Eu m-am bagat un pic in vorba cu ei la locul accidentului, spuneau cum ca prietenul lor cu Africa Twin a adormit la ghidon si a intrat pe contrasens. Nu am avut cu ce sa ii ajut ca Politia a confiscat motocicleta pt alte analize (gen frane, etc) si pilotul a fost transportat la spital. Din cate ziceau colegii accidentatului, nu arata prea bine. Mai multe nu prea am putut afla de la ei ca stalceau engleza cam tare si la 2 minute dupa ce am ajuns acolo a inceput Politia sa dea drumul la coloana de masini si a trebuit sa o iau si eu din loc. Morala: Nu mori din depasiri periculoase, mori de la chestii plictisitoare (nu stiu daca a murit cel din accident, vorbeam metaforic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate