markyinxs Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 salut. poate sa imi zica cineva care ar fi cea mai buna cale de acces in zona? din cate am citit ar fi ori prin patarlagele - colti - alunis, ori pe la bozioru. vreau sa merg cu masina si intru chiar daca e drum forestier, dar sa fie practicabil si pentru masini, nu numai pentru daff-uri. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul motorist Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Am fost eu acum 1 luna cu un BMW F 650 Dakar cu urcare din Bozioru-Fisici-Gavanele_-Nucu. Din Nucu nu se poate ajunge direct la Colti decat cu un motor enduro pur-sange. Asa ca m-am intors pana in Fisici si am facut dreapta spre Vavaluci-Colti-Alunis, apoi am coborat in Panatau- Patarlagele-DN10. Drum pietruit foarte bun era atunci. Au mai fost ceva ploi care nu stiu daca si cat au stricat drumurile.Se poate merge linistit si cu masini gen Logan. Daca mai vrei trasee din zona Buzaului soft-enduro iti las nr. meu de tel. 07440077391 Felix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Iunie 19, 2016 Autor Share Postat Iunie 19, 2016 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Salut, am fost si eu duminica trecuta Colti-Alunis, iar Colti-Bozioru drumul este pentru enduro, drum pietruit, bunicel dar multa piatra spalata pe care aluneca o stadala, 10,5km, o ora de mers lent. Miine vrem sa facem traseul prin Lopatari si nu stim mai departe cum este catre Bozioru sau alta destinatie in zona, daca aveti info despre stare drumurilor va rog sa postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 25, 2022 Share Postat Aprilie 25, 2022 Ca si in comunitatea moto din PH si cea din BZ este foarte activa, raspunde la solicitari dupa x ani sau niciodata, cred ca scrisul nu s-a inventat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate