Jump to content

stare drum alunis, bozioru, nucu


markyinxs
 Share

Recommended Posts

salut. poate sa imi zica cineva care ar fi cea mai buna cale de acces in zona? din cate am citit ar fi ori prin patarlagele - colti - alunis, ori pe la bozioru. vreau sa merg cu masina si intru chiar daca e drum forestier, dar sa fie practicabil si pentru masini, nu numai pentru daff-uri.

multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Am fost eu acum 1 luna cu un BMW F 650 Dakar cu urcare din Bozioru-Fisici-Gavanele_-Nucu. Din Nucu nu se poate ajunge direct la Colti decat cu un motor enduro pur-sange. Asa ca m-am intors pana in Fisici si am facut dreapta spre Vavaluci-Colti-Alunis, apoi am coborat in Panatau- Patarlagele-DN10. Drum pietruit foarte bun era atunci. Au mai fost ceva ploi care nu stiu daca si cat au stricat drumurile.Se poate merge linistit si cu masini gen Logan. Daca mai vrei trasee din zona Buzaului soft-enduro iti las nr. meu de tel. 07440077391 Felix

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Salut, am fost si eu duminica trecuta Colti-Alunis, iar Colti-Bozioru drumul este pentru enduro, drum pietruit, bunicel dar multa piatra spalata pe care aluneca o stadala, 10,5km, o ora de mers lent.

Miine vrem sa facem traseul prin Lopatari si nu stim mai departe cum este catre Bozioru sau alta destinatie in zona, daca aveti info despre stare drumurilor va rog sa postati.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ca si in comunitatea moto din PH si cea din BZ este foarte activa, raspunde la solicitari dupa x ani sau niciodata, cred ca scrisul nu s-a inventat inca.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...